MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve otopark desteği

GÜNCEL 26.03.2020 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve otopark desteği

Nevşehir’deki özel halk otobüslerinin ardından otoparkların da sağlık çalışanları için ücretsiz olacağını açıklayan Belediye Başkanı Rasim Arı, “İnsan sağlığı için büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarımız süreç içerisinde kimliklerini göstermeleri halinde bu imkânlardan ücretsiz olarak faydalanabilecek.” dedi.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, korona virüsle (COVID-19) mücadele noktasında büyük bir özveri ortaya koyan, insan sağlığı için yoğun çaba sarf eden sağlık çalışanlarının Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş tarafından işletilen tüm otoparkları ücretsiz olarak kullanabileceklerini açıkladı.   Korona virüsün yayılmasının engellenmesi ve hastaların tedavi edilmesi sürecinde en büyük sorumluluğu üstlenen ve canını dişine takan sağlık emekçilerinin bu uygulamadan Sağlık Bakanlığı Personel Kimlik Kartlarını göstererek faydalanabileceklerini belirten Arı, “Korona virüs ile mücadelenin ön saflarında, canlarını hiçe sayarak, çoğu zaman zorluklar içinde ve mesai gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Bu mücadelenin tartışmasız kahramanları olan sağlık çalışanlarımızın Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yanındayız ve onlara her türlü desteği vermeye hazırız. Yoğun bir şekilde çalışan, gecesini gündüzüne katan, insan sağlığı için büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarımız bu süreç içerisinde Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş tarafından işletmesi gerçekleştirilen şehrin farklı noktalarındaki otoparklardan Sağlık Bakanlığı personel kimliklerini göstermeleri halinde ücretsiz olarak faydalanabilecek.” diye konuştu.   Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günde Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarının özel halk otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanabileceklerini açıklamıştı.
Nevşehir’deki özel halk otobüslerinin ardından otoparkların da sağlık çalışanları için ücretsiz olacağını açıklayan Belediye Başkanı Rasim Arı, “İnsan sağlığı için büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarımız süreç içerisinde kimliklerini göstermeleri halinde bu imkânlardan ücretsiz olarak faydalanabilecek.” dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, korona virüsle (COVID-19) mücadele noktasında büyük bir özveri ortaya koyan, insan sağlığı için yoğun çaba sarf eden sağlık çalışanlarının Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş tarafından işletilen tüm otoparkları ücretsiz olarak kullanabileceklerini açıkladı.

 

Korona virüsün yayılmasının engellenmesi ve hastaların tedavi edilmesi sürecinde en büyük sorumluluğu üstlenen ve canını dişine takan sağlık emekçilerinin bu uygulamadan Sağlık Bakanlığı Personel Kimlik Kartlarını göstererek faydalanabileceklerini belirten Arı, “Korona virüs ile mücadelenin ön saflarında, canlarını hiçe sayarak, çoğu zaman zorluklar içinde ve mesai gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Bu mücadelenin tartışmasız kahramanları olan sağlık çalışanlarımızın Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yanındayız ve onlara her türlü desteği vermeye hazırız. Yoğun bir şekilde çalışan, gecesini gündüzüne katan, insan sağlığı için büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarımız bu süreç içerisinde Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş tarafından işletmesi gerçekleştirilen şehrin farklı noktalarındaki otoparklardan Sağlık Bakanlığı personel kimliklerini göstermeleri halinde ücretsiz olarak faydalanabilecek.” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günde Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarının özel halk otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanabileceklerini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.