Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık Çalışanlarından Hasta Çocuklara Yardım Eli Uzatıldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 14:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sağlık Çalışanlarından Hasta Çocuklara Yardım Eli Uzatıldı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde, hastaların tedavileri sırasında, Hekimler ve Sağlık personelleri tarafından yardıma muhtaç oldukları tespit edilen özellikle 0 – 12 Yaş Grubu Çocuklara Yönelik olarak 15.12.2014 – 28.02.2015 tarihleri arasında, ‘‘Yardıma Davet’’ sloganı adı altında ‘‘Giysi ve Ayakkabı Toplama Kampanyası’’ başlatılmıştı. Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar yardıma muhtaç olduğu tespit edilen çocuk hastalarımıza Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Ali Değirmenci ve İdari Hizmetler Başkanı Mehmet Gizligider tarafından ikamet ettikleri yerlerde ziyaret edilerek dağıtıldı. Kampanya kapsamında gerek yardımları ile gerekse vermiş oldukları desteklerden dolayı; Nevşehirli esnaf ve vatandaşlara, tüm personellere, Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Ali Değirmenci, İdari Hizmetler Başkanı Mehmet Gizligider, Nevşehir Devlet Hastanesinden Çocuk Gelişim Uzmanı Didem Emre’ ye Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak Teşekkür ederiz denildi. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde, hastaların tedavileri sırasında, Hekimler ve Sağlık personelleri tarafından yardıma muhtaç oldukları tespit edilen özellikle 0 – 12 Yaş Grubu Çocuklara Yönelik olarak 15.12.2014 – 28.02.2015 tarihleri arasında, ‘‘Yardıma Davet’’ sloganı adı altında ‘‘Giysi ve Ayakkabı Toplama Kampanyası’’ başlatılmıştı.
Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar yardıma muhtaç olduğu tespit edilen çocuk hastalarımıza Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Ali Değirmenci ve İdari Hizmetler Başkanı Mehmet Gizligider tarafından ikamet ettikleri yerlerde ziyaret edilerek dağıtıldı.
Kampanya kapsamında gerek yardımları ile gerekse vermiş oldukları desteklerden dolayı; Nevşehirli esnaf ve vatandaşlara, tüm personellere, Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Ali Değirmenci, İdari Hizmetler Başkanı Mehmet Gizligider, Nevşehir Devlet Hastanesinden Çocuk Gelişim Uzmanı Didem Emre’ ye Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak Teşekkür ederiz denildi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.