MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay’dan Bayram Mesajı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2013 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay’dan Bayram Mesajı

Nevşehir Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay yayımlamış olduğu yazılı mesajında şunları kaydetti. ‘’Birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlıklı toplumu meydana getiren unsurlardan biri de milli birlik ve beraberlik ruhudur. Bayramlar milli birlik ve beraberlik ruhunu oluşturan sevgi, saygı, hoşgörü, paylaşım duygularının doruğa ulaştığı, küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erdiği, büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı müstesna günlerdir. Halkımızın bayramı huzurlu ve sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri için bayram süresince fedakârca çalışan başta sağlık personelimiz olmak üzere bütün çalışanların ve şifa bekleyen tüm hastalarımızın bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, tüm insanlık için barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.’’
Nevşehir Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay yayımlamış olduğu yazılı mesajında şunları kaydetti.
‘’Birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlıklı toplumu meydana getiren unsurlardan biri de milli birlik ve beraberlik ruhudur. Bayramlar milli birlik ve beraberlik ruhunu oluşturan sevgi, saygı, hoşgörü, paylaşım duygularının doruğa ulaştığı, küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erdiği, büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı müstesna günlerdir.
Halkımızın bayramı huzurlu ve sağlıklı bir ortamda geçirebilmeleri için bayram süresince fedakârca çalışan başta sağlık personelimiz olmak üzere bütün çalışanların ve şifa bekleyen tüm hastalarımızın bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, tüm insanlık için barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.’’
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.