MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık İl Müdürü Ünlübay'dan 15 Temmuz Mesajı

NEVŞEHİR 15.07.2018 - 08:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sağlık İl Müdürü Ünlübay'dan 15 Temmuz Mesajı

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Ünlübay, “Tarihte nice destanlar yazan Türk Milleti 15 Temmuz 2016’da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden Fethullahçı Terör Örgütü(FETO) üyesi bir grup askerin başlattığı darbe girişimini canı ve kanı pahasına verdiği destansı mücadeleyle bir kez daha tüm dünyaya örnek oldu. Milletimiz dünyada benzerine az rastlanır bir mücadeleyle demokrasiye sahip çıktığını belirten Ünlübay, “Türk milleti, 15 Temmuz gecesi yaşanan bu menfur girişimi, Emniyet Teşkilatımızın mensuplarıyla ve darbecilere karşı harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarıyla el ele vererek püskürtmüştür. Tarihi kahramanlıklarla dolu, bağımsızlık ve özgürlükten hiçbir zaman ödün vermemiş bu yüce millet, o gece adeta ikinci kurtuluş mücadelemize imza atmıştır. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkesine ve milli iradeye kararlı bir şekilde sahip çıkmış, bu hain darbe teşebbüsünü bertaraf etmiştir.   Ünlübay, ”15 Temmuz Milleti bayraksız, vatansız ve devletsiz bırakma girişimidir. Çünkü bu girişimde bulunan ihanet şebekesinin ne millet diye, ne bayrak diye, ne vatan diye, ne devlet diye bir derdi yoktur. 15 Temmuz’da Çanakkale ruhuyla adeta bir diriliş öyküsü yazan bu kahraman milletin bir ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir ve daha niceleri bu ülkenin istiklali ve istikbali için canlarından vazgeçtiler. Türk Milletinin iradesine kastedenler, milletimizin iradesine yenilmeye mahkumdur. 2018 yılında büyük bir gururla ve coşkuyla kutlayacağımız bu günü Milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatan size minnettardır” dedi.
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Ünlübay, “Tarihte nice destanlar yazan Türk Milleti 15 Temmuz 2016’da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden Fethullahçı Terör Örgütü(FETO) üyesi bir grup askerin başlattığı darbe girişimini canı ve kanı pahasına verdiği destansı mücadeleyle bir kez daha tüm dünyaya örnek oldu. Milletimiz dünyada benzerine az rastlanır bir mücadeleyle demokrasiye sahip çıktığını belirten Ünlübay, “Türk milleti, 15 Temmuz gecesi yaşanan bu menfur girişimi, Emniyet Teşkilatımızın mensuplarıyla ve darbecilere karşı harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarıyla el ele vererek püskürtmüştür. Tarihi kahramanlıklarla dolu, bağımsızlık ve özgürlükten hiçbir zaman ödün vermemiş bu yüce millet, o gece adeta ikinci kurtuluş mücadelemize imza atmıştır. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkesine ve milli iradeye kararlı bir şekilde sahip çıkmış, bu hain darbe teşebbüsünü bertaraf etmiştir.

 

Ünlübay, ”15 Temmuz Milleti bayraksız, vatansız ve devletsiz bırakma girişimidir. Çünkü bu girişimde bulunan ihanet şebekesinin ne millet diye, ne bayrak diye, ne vatan diye, ne devlet diye bir derdi yoktur. 15 Temmuz’da Çanakkale ruhuyla adeta bir diriliş öyküsü yazan bu kahraman milletin bir ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir ve daha niceleri bu ülkenin istiklali ve istikbali için canlarından vazgeçtiler. Türk Milletinin iradesine kastedenler, milletimizin iradesine yenilmeye mahkumdur. 2018 yılında büyük bir gururla ve coşkuyla kutlayacağımız bu günü Milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatan size minnettardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.