MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık-Sen’den 2 bin kişiye aşure ikramı

SAĞLIK 13.09.2019 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlık-Sen’den 2 bin kişiye aşure ikramı

Sağlık-Sen Nevşehir şubesi Sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir şubesi Sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.   Aynı anda Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarında yapılan aşure dağıtımında 2 bin kişiye aşure ikram edildi.   Başkan Hakan Gündüzpolat ve yönetim kurulu üyeleri, sendika temsilcilerinin dağıtımında bizzat bulundukları aşure, tüm sağlık çalışanlarına ikram edildi.
Sağlık-Sen Nevşehir şubesi Sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık-Sen Nevşehir şubesi Sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.

 

Aynı anda Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarında yapılan aşure dağıtımında 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

 

Başkan Hakan Gündüzpolat ve yönetim kurulu üyeleri, sendika temsilcilerinin dağıtımında bizzat bulundukları aşure, tüm sağlık çalışanlarına ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.