Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü düzenlendi

NEVŞEHİR 23.03.2019 - 22:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü düzenlendi

Nevşehir’de, Orman Genel Müdürlüğü’nün 180’inci Kuruluş Yılı nedeniyle Orman İşletme Müdürlüğü’nün organizesinde, “Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşü” düzenlendi.
  Nevşehir’de,  Orman Genel Müdürlüğü’nün 180’inci Kuruluş Yılı nedeniyle Orman İşletme Müdürlüğü’nün organizesinde, “Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşü” düzenlendi.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş; “Orman Genel Müdürlüğümüzün 180. Kuruluş Yılı ve Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında, Güvercinlik Aşıklı Dağ Mevkiinde ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği yaptık. Bu etkinliğimize katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.   Güvercinlik Aşıklı Dağı Mevkiinde gerçekleştirilen yürüyüşe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı ve eşi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, Güvercinlik köyü muhtarı ve köy halkı, Nevşehir ve diğer illerden gelen yamaç paraşütçüleri, öğrenciler, davetliler ve vatandaşlar katıldı.   Yürüyüşün ardından katılımcılara da ikramlarda bulunuldu.
Nevşehir’de, Orman Genel Müdürlüğü’nün 180’inci Kuruluş Yılı nedeniyle Orman İşletme Müdürlüğü’nün organizesinde, “Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşü” düzenlendi.

 

Nevşehir’de,  Orman Genel Müdürlüğü’nün 180’inci Kuruluş Yılı nedeniyle Orman İşletme Müdürlüğü’nün organizesinde, “Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşü” düzenlendi.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş; “Orman Genel Müdürlüğümüzün 180. Kuruluş Yılı ve Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında, Güvercinlik Aşıklı Dağ Mevkiinde ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği yaptık. Bu etkinliğimize katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Güvercinlik Aşıklı Dağı Mevkiinde gerçekleştirilen yürüyüşe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı ve eşi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, Güvercinlik köyü muhtarı ve köy halkı, Nevşehir ve diğer illerden gelen yamaç paraşütçüleri, öğrenciler, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Yürüyüşün ardından katılımcılara da ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.