Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şahinefendi köyü karantinaya alındı

GÜNCEL 24.04.2020 - 21:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şahinefendi köyü karantinaya alındı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyü korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
  Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyünde ki bir vatandaşın testlerinin pozitif çıkması üzere Taşkınpaşa köyünden sonra Şahinefendi köyünde 1 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması sonrasında köy karantinaya alındı.   İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan açıklamada “Korana virüs (COVİD-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında salgının önlenmesi, halk sağlığının korunması amacıyla 14 gün süreyle karantina altına alınan Şahinefendi köyüne giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Söz konusu karar gereğince Şahinefendi köyümüzde vatandaşlarımızın kesinlikle bir araya gelmemeleri, evlerinde kalarak köy sınırları dışına çıkmamaları, izolasyon kurallarına uymaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyü korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

 

Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi köyünde ki bir vatandaşın testlerinin pozitif çıkması üzere Taşkınpaşa köyünden sonra Şahinefendi köyünde 1 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması sonrasında köy karantinaya alındı.

 

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan açıklamada “Korana virüs (COVİD-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında salgının önlenmesi, halk sağlığının korunması amacıyla 14 gün süreyle karantina altına alınan Şahinefendi köyüne giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Söz konusu karar gereğince Şahinefendi köyümüzde vatandaşlarımızın kesinlikle bir araya gelmemeleri, evlerinde kalarak köy sınırları dışına çıkmamaları, izolasyon kurallarına uymaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.