MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sahipsiz Haber Sitelerine 50 Bin Lira Para Cezası

NEVŞEHİR 24.08.2016 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sahipsiz Haber Sitelerine 50 Bin Lira Para Cezası

ÖZEL HABER - Nevşehir ve ilçelerinde sayıları her geçen gün artan internet haber sitelerinin künye ve iletişim bilgileri olmadan yayın yaptığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılacak.
Nevşehir ve ilçelerinde sayıları her geçen gün artan internet haber sitelerinin künye ve iletişim bilgileri olmadan yayın yaptığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılacak.     5651 sayılı internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında çıkarılan kanun maddesine göre, sitelerinde künye ve iletişim bilgileri bulunmayan haber sitelerine, en az 2 bin lira olmak kaydıyla 50 bin liraya kadar para cezası verilecek.       ŞANTAJ GAZETECİLİK BİTECEK Son dönemlerde künye ve iletişim bilgisi bulunmayan Nevşehir haber sitelerinin şantaj ve tehdit yoluyla para kazandıkları gerekçesiyle önlemler alınmaya başlandı. Yalan ve karalayıcı haber yapan ve rant sağlayan internet haber sitelerine de hapis cezası verilecek.       REKLAM İÇİN HABER SİTESİ KURULUYOR Özellikle son günlerde Nevşehir’de sayıları bir hayli artan haber sitelerinin de önüne geçilecek. Kamuoyunu bilgilendirmek yerine, vatandaşları aldatan ve kandıran haberlere tıklanmasını amaçlayan yayınlar yaparak, her tıklama başına reklam gelirlerinin artırılması adına yapılan reklam gazetecileri ayırt edilecek. Halkı bilinçlendirme amaçlı olmayan, sadece siyasi rant ve reklam gelirlerini arttırmak adına kurulan bu haber siteleri, Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Bilişim Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı tarafından kapatılacak.  
ÖZEL HABER - Nevşehir ve ilçelerinde sayıları her geçen gün artan internet haber sitelerinin künye ve iletişim bilgileri olmadan yayın yaptığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılacak.

Nevşehir ve ilçelerinde sayıları her geçen gün artan internet haber sitelerinin künye ve iletişim bilgileri olmadan yayın yaptığı gerekçesiyle para cezasına çarptırılacak.

 

 

5651 sayılı internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında çıkarılan kanun maddesine göre, sitelerinde künye ve iletişim bilgileri bulunmayan haber sitelerine, en az 2 bin lira olmak kaydıyla 50 bin liraya kadar para cezası verilecek.

 

 

 

ŞANTAJ GAZETECİLİK BİTECEK

Son dönemlerde künye ve iletişim bilgisi bulunmayan Nevşehir haber sitelerinin şantaj ve tehdit yoluyla para kazandıkları gerekçesiyle önlemler alınmaya başlandı. Yalan ve karalayıcı haber yapan ve rant sağlayan internet haber sitelerine de hapis cezası verilecek.

 

 

 

REKLAM İÇİN HABER SİTESİ KURULUYOR

Özellikle son günlerde Nevşehir’de sayıları bir hayli artan haber sitelerinin de önüne geçilecek. Kamuoyunu bilgilendirmek yerine, vatandaşları aldatan ve kandıran haberlere tıklanmasını amaçlayan yayınlar yaparak, her tıklama başına reklam gelirlerinin artırılması adına yapılan reklam gazetecileri ayırt edilecek. Halkı bilinçlendirme amaçlı olmayan, sadece siyasi rant ve reklam gelirlerini arttırmak adına kurulan bu haber siteleri, Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Bilişim Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı tarafından kapatılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.