Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şaibeli İhale İddialarına Kimse 'den Hala Tık Yok !

NEVŞEHİR 07.10.2016 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şaibeli İhale İddialarına Kimse 'den Hala Tık Yok !

İhale ile satın alınan binada halen açıklama bekleniyor. Ancak her ne hikmetse kimsede tık yok. Sadece O konuştu.
İhale ile satın alınan binada halen açıklama bekleniyor. Ancak her ne hikmetse kimsede tık yok. Sadece O konuştu.      Lale Haber olarak sorularımıza kim cevap verecek. Suç duyurusu niteliğindeki haberimize Hangi savcı soruşturma açacak.     Satın alınan binada hakdan hukuktan bahseden herkes günlerini beklemeden taşındı. Sadece dedikodu yaparız zaten…. Hakkını arayan sevilmez bu ilçede     Baskılara direnen Samet Ateş’de pes etti. Allaha havale edip dükkanını Pazar günü taşıma kararı aldı.     Peki nedir o cevaplanamayan sorular     Gülşehir Belediyesinin ihaleye çıkardığı binayı satın alan kişi kim ?           Binanın ihalesini alan kişi Gülşehir Belediyesi ile bağlantısı olan biri mi ? Belediye ile bağlantısı var ise taraflar nasıl bir açıklama yapacak ?           Eğer varsa Belediye ile alan kişi yada kurum arasında aracılık yapıldı mı akrabalık ilişkisi var mı ?           Gülşehir Belediyesi satılan bu binanın ihalesini diğer ihalelerdeki gibi duyurusunu iyi yaptı mı ?           Binanın ihalesine yeterince ilgi gösterildi mi ?           Binanın ihalesine kaç kişi veya kurum girdi ?         Bina Gülşehir çarşı merkezindeki o yerdeki binalar ile aynı değerde mi satıldı yoksa yok pahasına mı verildi ?     Gülşehir ilçesinde (AK Parti ve CHP ilçe yönetimleri ) muhalefet partilerce bu ihalede şaibeli olarak görülüyor mu ? Bu konuda her hangi bir Şaibe görülüyorsa neden hiç bir girişimde bulunulmuyor ? Sessiz kalınıyor.     Tek sessiz kalmayan Eski Belediye Başkanı Erol Ünlüsoy oldu. Gülşehirde yayın hayatını sürdüren Can Gazetesine açıklamalarda bulunan eski başkan ben asla mal satarak değil mal edinerek başkanlıktan yanayım dedi. Binanın şuan ki halini bilmiyorum. Binanın arsa olarak satıldıysa iyi fiyata gittiğini söyledi.  
İhale ile satın alınan binada halen açıklama bekleniyor. Ancak her ne hikmetse kimsede tık yok. Sadece O konuştu.

İhale ile satın alınan binada halen açıklama bekleniyor. Ancak her ne hikmetse kimsede tık yok. Sadece O konuştu. 

 

 

Lale Haber olarak sorularımıza kim cevap verecek. Suç duyurusu niteliğindeki haberimize Hangi savcı soruşturma açacak.

 

 

Satın alınan binada hakdan hukuktan bahseden herkes günlerini beklemeden taşındı. Sadece dedikodu yaparız zaten…. Hakkını arayan sevilmez bu ilçede

 

 

Baskılara direnen Samet Ateş’de pes etti. Allaha havale edip dükkanını Pazar günü taşıma kararı aldı.

 

 

Peki nedir o cevaplanamayan sorular

 

 

Gülşehir Belediyesinin ihaleye çıkardığı binayı satın alan kişi kim ?      

 

 

Binanın ihalesini alan kişi Gülşehir Belediyesi ile bağlantısı olan biri mi ? Belediye ile bağlantısı var ise taraflar nasıl bir açıklama yapacak ?      

 

 

Eğer varsa Belediye ile alan kişi yada kurum arasında aracılık yapıldı mı akrabalık ilişkisi var mı ?      

 

 

Gülşehir Belediyesi satılan bu binanın ihalesini diğer ihalelerdeki gibi duyurusunu iyi yaptı mı ?      

 

 

Binanın ihalesine yeterince ilgi gösterildi mi ?      

 

 

Binanın ihalesine kaç kişi veya kurum girdi ?    

 

 

Bina Gülşehir çarşı merkezindeki o yerdeki binalar ile aynı değerde mi satıldı yoksa yok pahasına mı verildi ?     Gülşehir ilçesinde (AK Parti ve CHP ilçe yönetimleri ) muhalefet partilerce bu ihalede şaibeli olarak görülüyor mu ? Bu konuda her hangi bir Şaibe görülüyorsa neden hiç bir girişimde bulunulmuyor ? Sessiz kalınıyor.

 

 

Tek sessiz kalmayan Eski Belediye Başkanı Erol Ünlüsoy oldu. Gülşehirde yayın hayatını sürdüren Can Gazetesine açıklamalarda bulunan eski başkan ben asla mal satarak değil mal edinerek başkanlıktan yanayım dedi. Binanın şuan ki halini bilmiyorum. Binanın arsa olarak satıldıysa iyi fiyata gittiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.