Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şair Abdurrahim Karakoç Nevşehir’de Anılacak

KÜLTÜR-SANAT 10.05.2016 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şair Abdurrahim Karakoç Nevşehir’de Anılacak

Türk Şiirinin önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç Nevşehir’de anılacak.
Türk Şiirinin önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç Nevşehir’de anılacak.   Türk şiirinde özellikle hicivleriyle dikkat çeken Cumhuriyet dönemi şairleri arasında yer alan Şair Abdurrahim Karakoç Nevşehir Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda hayatı ve şiirleri konuşulacak.     Moderatörlüğünü Gazeteci Yazar Oğuz Özdem’in yapacağı “Abdurrahim Karakoç’un hayatı ve şiirleri” konulu panele Gazeteci Yazar Hayrullah Eraslan ile Gazeteci Yazar Osman Aytekin şairin hayatı ve şiirleri üzerinde duracaklar.     Panel 27 Mayıs 2016 Salı günü saat 10.00 da başlayacak.  
Türk Şiirinin önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç Nevşehir’de anılacak.

Türk Şiirinin önemli şairlerinden Abdurrahim Karakoç Nevşehir’de anılacak.

 

Türk şiirinde özellikle hicivleriyle dikkat çeken Cumhuriyet dönemi şairleri arasında yer alan Şair Abdurrahim Karakoç Nevşehir Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda hayatı ve şiirleri konuşulacak.

 

 

Moderatörlüğünü Gazeteci Yazar Oğuz Özdem’in yapacağı “Abdurrahim Karakoç’un hayatı ve şiirleri” konulu panele Gazeteci Yazar Hayrullah Eraslan ile Gazeteci Yazar Osman Aytekin şairin hayatı ve şiirleri üzerinde duracaklar.

 

 

Panel 27 Mayıs 2016 Salı günü saat 10.00 da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.