Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Salcado Kapadokya Dağ Bisiklet Festivali Sona Erdi

SPOR 03.09.2018 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Salcado Kapadokya Dağ Bisiklet Festivali Sona Erdi

Uçhisar kasabasında 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali sona erdi.
  Uçhisar kasabasında 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali sona erdi. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takvimine kayıtlı ve kategorisinde dünyada dokuz müsabakadan birisi olan etkinlik Nevşehir Valiliği, Uçhisar Belediyesi desteğiyle gerçekleşti.   Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali 107 kilometrelik uzun, 41 kilometrelik kısa parkurlu gran fondo yarışları ile start aldı. Üç etaptan oluşan Etaplı yarışın ilk günü Dağ Bisikleti zamana karşı yarışı ardından, sporcular 2. gün Uçhisar kalesi ve Güvercinlik vadisi eteklerinde noktadan noktaya mücadelede ter döktü.   Uluslararası ve ulusal kategorilerde 400 sporcunun tamamladığı 3 günün sonunda erkeklerde Alman sporcu Schulte-Lunzun Markus, kadınlarda ise Başkent Üniversitesi Spor Kulübü’nden Esra Kürkçü lider mayosunu giyen isimler oldu. Salcano Kapadokya Bisiklet Köyü Buluşması’nın dördüncü ve son gününde, geniş bir yaş aralığında amatör pedallar peri bacaları ve kaya kiliseleriyle doğa ve tarihi bir arada sunan eşsiz vadilere doğru yola çıktı.   Bisiklet yarışında son gün düzenlenen yarış öncesinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız bisiklet sürdü.   Başkan Karaaslan, dereceye giren bisikletçileri tebrik ederek, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve ana sponsor Salcano’ya teşekkür etti.
Uçhisar kasabasında 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali sona erdi.

 

Uçhisar kasabasında 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali sona erdi. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takvimine kayıtlı ve kategorisinde dünyada dokuz müsabakadan birisi olan etkinlik Nevşehir Valiliği, Uçhisar Belediyesi desteğiyle gerçekleşti.

 

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali 107 kilometrelik uzun, 41 kilometrelik kısa parkurlu gran fondo yarışları ile start aldı. Üç etaptan oluşan Etaplı yarışın ilk günü Dağ Bisikleti zamana karşı yarışı ardından, sporcular 2. gün Uçhisar kalesi ve Güvercinlik vadisi eteklerinde noktadan noktaya mücadelede ter döktü.

 

Uluslararası ve ulusal kategorilerde 400 sporcunun tamamladığı 3 günün sonunda erkeklerde Alman sporcu Schulte-Lunzun Markus, kadınlarda ise Başkent Üniversitesi Spor Kulübü’nden Esra Kürkçü lider mayosunu giyen isimler oldu. Salcano Kapadokya Bisiklet Köyü Buluşması’nın dördüncü ve son gününde, geniş bir yaş aralığında amatör pedallar peri bacaları ve kaya kiliseleriyle doğa ve tarihi bir arada sunan eşsiz vadilere doğru yola çıktı.

 

Bisiklet yarışında son gün düzenlenen yarış öncesinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız bisiklet sürdü.

 

Başkan Karaaslan, dereceye giren bisikletçileri tebrik ederek, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve ana sponsor Salcano’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.