Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali Başlıyor

SPOR 29.08.2018 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali Başlıyor

Kapadokya’nın tanıtımına yaklaşık 1 milyon TL’lik katkıda bulunması beklenen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali, 29 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 2 Eylül Pazar günü sona erecek.
  Kapadokya’nın tanıtımına yaklaşık 1 milyon TL’lik katkıda bulunması beklenen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali, 29 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 2 Eylül Pazar günü sona erecek. Olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya'da gerçekleşecek olan Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali, 2000 yılından beri düzenlenerek Türkiye’nin en uzun soluklu bisiklet festivali olma başarısını da elinde bulunduruyor. Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’nde Salcano Gran Fondo Kapadokya Yarışları, Salcano Kapadokya Etap Yarışı ve Dağ Bisikleti Eleme Yarışları’nın yanı sıra bisiklet tutkunlarının Kapadokya’yı iki teker hızında gezdiği Kapadokya Bisiklet Köyü Buluşması etkinlikleri gerçekleştirilecek.   Güzel Atlar ve Bisikletçiler Diyarı Kapadokya, yol ve dağ bisikleti disiplinlerinde gerçekleştirilecek ve bine yakın kişinin katılacağı Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’ne ev sahipliği yapacak.   Bölge halkına bisiklet sevgisi aşılanacak   Ülkemizin en önemli ulusal ve uluslararası bisiklet organizasyonlarını hayata geçiren Argeus Travel & Events tarafından Salcano’nun isim sponsorluğunda düzenlenecek Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’nde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve yurt dışından gelen bisikletçilere Kapadokya'nın doğal ve kültürel tanıtımı da yapılacak. Organizasyonun bölgenin tanıtımına yaklaşık 1 milyon TL’lik katkıda bulunması bekleniyor.   Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’ne Salcano’nun yanı sıra Uçhisar Belediyesi, Skoda, Voyager Balloons, Hepsiburada, Züber, PT Akademi, Arbella, Karcher, Göreme Onyx, Alem FM, Lig Radyo da sponsorluk desteği verecek.
Kapadokya’nın tanıtımına yaklaşık 1 milyon TL’lik katkıda bulunması beklenen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali, 29 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 2 Eylül Pazar günü sona erecek.

 

Kapadokya’nın tanıtımına yaklaşık 1 milyon TL’lik katkıda bulunması beklenen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali, 29 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 2 Eylül Pazar günü sona erecek. Olağanüstü doğal güzellikleri ve emsalsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya'da gerçekleşecek olan Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali, 2000 yılından beri düzenlenerek Türkiye’nin en uzun soluklu bisiklet festivali olma başarısını da elinde bulunduruyor. Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’nde Salcano Gran Fondo Kapadokya Yarışları, Salcano Kapadokya Etap Yarışı ve Dağ Bisikleti Eleme Yarışları’nın yanı sıra bisiklet tutkunlarının Kapadokya’yı iki teker hızında gezdiği Kapadokya Bisiklet Köyü Buluşması etkinlikleri gerçekleştirilecek.

 

Güzel Atlar ve Bisikletçiler Diyarı Kapadokya, yol ve dağ bisikleti disiplinlerinde gerçekleştirilecek ve bine yakın kişinin katılacağı Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

 

Bölge halkına bisiklet sevgisi aşılanacak

 

Ülkemizin en önemli ulusal ve uluslararası bisiklet organizasyonlarını hayata geçiren Argeus Travel & Events tarafından Salcano’nun isim sponsorluğunda düzenlenecek Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’nde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve yurt dışından gelen bisikletçilere Kapadokya'nın doğal ve kültürel tanıtımı da yapılacak. Organizasyonun bölgenin tanıtımına yaklaşık 1 milyon TL’lik katkıda bulunması bekleniyor.

 

Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’ne Salcano’nun yanı sıra Uçhisar Belediyesi, Skoda, Voyager Balloons, Hepsiburada, Züber, PT Akademi, Arbella, Karcher, Göreme Onyx, Alem FM, Lig Radyo da sponsorluk desteği verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.