Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Salih Dirikoç, Nevşehirspor Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdırdı

SPOR 29.04.2018 - 23:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Salih Dirikoç, Nevşehirspor Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdırdı

Nevşehirspor’u 13 yıl aranın ardından yeniden 3.Lige taşıyan Kulüp Başkanı Salih Dirikoç Nevşehirspor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
Dile kolay tam 13 yıl boyunca kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor 3.Lige çıkmak için mücadele ediyor. Ancak bu sezon Nevşehirspor’u devir alan Başkan Salih Dirikoç ve ekibi azimle, hırsla yapmış oldukları mücadelenin ardından 13 yıl aranın ardından kırmızı beyazlı temsilcimizi Ödemişspor’u 3-1 mağlup etmesinin ardından şampiyon olmanın haklı gururunu yaşıyor. Antalya’da binlerce kişi Nevşehirspor’un 13 yıl aranın ardından yeniden şampiyon olmasına tanıklık ederken maçın bitiş düdüğünün ardından de Nevşehir’de taraftarlar adeta kenti kırmızı beyaza bürüdü.   Bu şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden bir tanesi olan Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Nevşehir’de ve Nevşehirspor’da adını altın harflerle 13 yılın ardından Nevşehirspor’u profesyonel lige çıkartan başkan olarak her zaman hatırlayacak.   Teşekkürler Salih Dirikoç…
Nevşehirspor’u 13 yıl aranın ardından yeniden 3.Lige taşıyan Kulüp Başkanı Salih Dirikoç Nevşehirspor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Dile kolay tam 13 yıl boyunca kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor 3.Lige çıkmak için mücadele ediyor. Ancak bu sezon Nevşehirspor’u devir alan Başkan Salih Dirikoç ve ekibi azimle, hırsla yapmış oldukları mücadelenin ardından 13 yıl aranın ardından kırmızı beyazlı temsilcimizi Ödemişspor’u 3-1 mağlup etmesinin ardından şampiyon olmanın haklı gururunu yaşıyor. Antalya’da binlerce kişi Nevşehirspor’un 13 yıl aranın ardından yeniden şampiyon olmasına tanıklık ederken maçın bitiş düdüğünün ardından de Nevşehir’de taraftarlar adeta kenti kırmızı beyaza bürüdü.

 

Bu şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden bir tanesi olan Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Nevşehir’de ve Nevşehirspor’da adını altın harflerle 13 yılın ardından Nevşehirspor’u profesyonel lige çıkartan başkan olarak her zaman hatırlayacak.

 

Teşekkürler Salih Dirikoç…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.