MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonlar Kardelen’e Koşuyorlar!

EĞİTİM 28.04.2017 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şampiyonlar Kardelen’e Koşuyorlar!

TEOG Şampiyonları, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Tercihlerini Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinden Yana Kullanıyor.
TEOG Şampiyonları, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Tercihlerini Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinden Yana Kullanıyor.   26-27 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavları neticesinde büyük başarı elde eden TEOG şampiyonları, tercihlerini, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinden yana kullanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “ Öncelikli olarak her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimi bulunan, güçlü ve deneyimli öğretmen kadromuzun öğrencilerimizin bizleri tercih etmesindeki rolü belirleyici unsurların başında gelmektedir. Bunun yanı sıra süreç içerisinde yaptığımız çalışmalarda öğrencilerimizi hem sınavlara hem de hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek adına yapmış olduğumuz çalışmalar da şampiyonların bizleri tercih etmesi hususunda bir diğer belirleyici etken olmuştur. Öğrencilerimizin dershaneye veya özel derse ihtiyaç duymadan, verdiğimiz eğitimden maksimum düzeyde verim sağlamaları yönünde kurduğumuz sistem, öğrencilerimizin öğretmenlerimize istediği zaman ulaşması imkânı gibi faktörler göz önüne alındığında öğrencilerimizi gerek sosyal gerekse akademik yönden hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek amacıyla sarf ettiğimiz yoğun mesai, öğrencilerimizin bizleri tercih etmesindeki haklılığı kanıtlar niteliktedir.   Geçmiş yıllarda TEOG sınavlarından 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan ve kurumumuzu tercih ederek eğitim-öğretim hayatlarına Özel Kardelen Fen Lisesinde devam eden öğrencilerimiz, yaptığımız çalışmalar neticesinde ne kadar doğru bir karar verdiklerini de her defasında dile getirmektedirler. Bizler de tabiri caizse işin mutfağından yetişmiş ve bu işe yıllarını vermiş eğitimciler olarak böyle bir sorumluluğun her an farkında olarak elde ettiğimiz başarılara her yıl yenilerini ekleyerek yolumuza ne yaptığımızı bilerek emin adımlarla devam ediyoruz. Kasım ayı içerisinde yapılan 1. TEOG sınavları neticesinde büyük başarı elde ederek daha ilk sınavdan sonra kurumumuza ön kayıt yaptıran şampiyon öğrencilerimizin yanında 2. TEOG sınavında da büyük başarı göstererek kurumumuza kayıt yaptırmaya gelen şampiyon öğrencilerimiz bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesidir. 9. sınıfa çocuklarını kaydettirecek olan velilerimizin bizlerle görüşmeden son kararlarını vermemeleri hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin lehine olacaktır. Bu bağlamda 9. sınıf kayıtlarında TEOG puanına göre 100’e varan burs imkanlarından ve çeşitli fırsatlarımızdan faydalanabilmek adına, 9. sınıfa kayıt yaptıracak olan tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi kurumumuza bekliyorum.” diye konuştu    
TEOG Şampiyonları, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Tercihlerini Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinden Yana Kullanıyor.

TEOG Şampiyonları, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Tercihlerini Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinden Yana Kullanıyor.

 

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavları neticesinde büyük başarı elde eden TEOG şampiyonları, tercihlerini, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinden yana kullanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “ Öncelikli olarak her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimi bulunan, güçlü ve deneyimli öğretmen kadromuzun öğrencilerimizin bizleri tercih etmesindeki rolü belirleyici unsurların başında gelmektedir. Bunun yanı sıra süreç içerisinde yaptığımız çalışmalarda öğrencilerimizi hem sınavlara hem de hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek adına yapmış olduğumuz çalışmalar da şampiyonların bizleri tercih etmesi hususunda bir diğer belirleyici etken olmuştur. Öğrencilerimizin dershaneye veya özel derse ihtiyaç duymadan, verdiğimiz eğitimden maksimum düzeyde verim sağlamaları yönünde kurduğumuz sistem, öğrencilerimizin öğretmenlerimize istediği zaman ulaşması imkânı gibi faktörler göz önüne alındığında öğrencilerimizi gerek sosyal gerekse akademik yönden hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek amacıyla sarf ettiğimiz yoğun mesai, öğrencilerimizin bizleri tercih etmesindeki haklılığı kanıtlar niteliktedir.

 

Geçmiş yıllarda TEOG sınavlarından 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan ve kurumumuzu tercih ederek eğitim-öğretim hayatlarına Özel Kardelen Fen Lisesinde devam eden öğrencilerimiz, yaptığımız çalışmalar neticesinde ne kadar doğru bir karar verdiklerini de her defasında dile getirmektedirler. Bizler de tabiri caizse işin mutfağından yetişmiş ve bu işe yıllarını vermiş eğitimciler olarak böyle bir sorumluluğun her an farkında olarak elde ettiğimiz başarılara her yıl yenilerini ekleyerek yolumuza ne yaptığımızı bilerek emin adımlarla devam ediyoruz.

Kasım ayı içerisinde yapılan 1. TEOG sınavları neticesinde büyük başarı elde ederek daha ilk sınavdan sonra kurumumuza ön kayıt yaptıran şampiyon öğrencilerimizin yanında 2. TEOG sınavında da büyük başarı göstererek kurumumuza kayıt yaptırmaya gelen şampiyon öğrencilerimiz bizlere duyulan güvenin en büyük göstergesidir.

9. sınıfa çocuklarını kaydettirecek olan velilerimizin bizlerle görüşmeden son kararlarını vermemeleri hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin lehine olacaktır. Bu bağlamda 9. sınıf kayıtlarında TEOG puanına göre 100’e varan burs imkanlarından ve çeşitli fırsatlarımızdan faydalanabilmek adına, 9. sınıfa kayıt yaptıracak olan tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi kurumumuza bekliyorum.” diye konuştu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.