Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonluğa Son 90 Dakika

SPOR 01.04.2018 - 18:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şampiyonluğa Son 90 Dakika

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.
  BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı son maçta Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek son haftaya kayıpsız girdi. Temsilcimiz Nevşehirspor’un gollerini Furkan, Aydın Kuzu ve Hakan Doğan kaydetti.   Taraftarlar Tribün Şov Yaptı   Nevşehirspor taraftarları ise maç öncesinde adeta tek yürek olarak tek bir ağızdan Nevşehirspor’u desteklerken taraftarlar maç boyunca Nevşehirspor’u destekledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider’de maç öncesinde tüm tribünleri gezerek taraftarlar ile birlikte tezahürat yaptı.
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

 

BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı son maçta Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek son haftaya kayıpsız girdi. Temsilcimiz Nevşehirspor’un gollerini Furkan, Aydın Kuzu ve Hakan Doğan kaydetti.

 

Taraftarlar Tribün Şov Yaptı

 

Nevşehirspor taraftarları ise maç öncesinde adeta tek yürek olarak tek bir ağızdan Nevşehirspor’u desteklerken taraftarlar maç boyunca Nevşehirspor’u destekledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider’de maç öncesinde tüm tribünleri gezerek taraftarlar ile birlikte tezahürat yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.