Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sanatçı Kürşat, AK Parti İl Başkanı Yanar’ı Ziyaret Etti

KÜLTÜR-SANAT 10.09.2018 - 21:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sanatçı Kürşat, AK Parti İl Başkanı Yanar’ı Ziyaret Etti

Nevşehirli sanatçı Kürşat AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
  Nevşehirli hemşerimiz sanatçı Kürşat, yeni türküsü için Kapadokya’da çekeceği klip öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret etti. Sanatçı Kürşat, AK Parti İl Başkanı Yanar’a yeni türküsünü dinleterek Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde çekeceği klip hakkında bilgiler alırken Nevşehirli olduğunu buranın ekmeğini, suyunu içtiğini ifade ederek memleketimizin tanıtımı için elimden gelenin fazlasını yapacağıma şüpheniz olmasın dedi.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ise ziyaretinden dolayı sanatçı Kürşat’a teşekkür ederken bölge tanıtımı için klip çekimini Kapadokya Bölgesinde yapmasının son derece memnuniyet verici olduğunu ifade etti.   Yanar ve Kürşat bir süre sohbet etti.
Nevşehirli sanatçı Kürşat AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Nevşehirli hemşerimiz sanatçı Kürşat, yeni türküsü için Kapadokya’da çekeceği klip öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret etti. Sanatçı Kürşat, AK Parti İl Başkanı Yanar’a yeni türküsünü dinleterek Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde çekeceği klip hakkında bilgiler alırken Nevşehirli olduğunu buranın ekmeğini, suyunu içtiğini ifade ederek memleketimizin tanıtımı için elimden gelenin fazlasını yapacağıma şüpheniz olmasın dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ise ziyaretinden dolayı sanatçı Kürşat’a teşekkür ederken bölge tanıtımı için klip çekimini Kapadokya Bölgesinde yapmasının son derece memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

 

Yanar ve Kürşat bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.