MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sanki Babasının Çiftliği

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 10:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sanki Babasının Çiftliği

BU KADARI DA OLMAZ! Nevşehir’in Avanos İlçesinde kendi hizmet binası olmadığı için 112’ye  geçici olarak tahsis edilen lojman binası adeta bu kadar da olmaz dedirten hizmetlere ev sahipliği yapıyor.  112’ye tahsis edilen lojman dairesi acil hizmet biriminin yanı sıra bir de orman işletme şefinin adeta evi.  Türkiye’de sağlık alanında büyük atılımlar gerçekleştirilirken, Nevşehir’in Avanos İlçesinde de ise ‘Bu kadarı da olmaz’ dedirten bir olay yaşanıyor. Bölgemizin en önemli ve en gözde turizm merkezlerinin başında gelen Avanos ilçesinde devlet hastanesi olmadığı için 112 gibi önem arz eden bir birim lojman içerisinde kendilerine tahsis edilen daire içerisinde 7-8 hemşire ve 3 görevli ile vatandaşlara hizmet veriyor. 112’Yİ İSTEDİĞİ GİBİ KULLANIYOR Avanos gibi gözde bir ilçemizde kendisine yakışmayan bu olayın yanı sıra lojman binasında hizmet veren 112 biriminin bir odası ise orman işletme şefinin odası. Evet yanlış okumadınız 112 içerisinde bir odada da orman işletme şefi kalıyor. Oda anahtarı kendisinde bulunan ve 112’in bir anahtarı da kendisinde olan orman işletme şefi ev niyetinde kullandığı 112’ye ve odasına istediği saatlerde zamanlı zamansız girip çıkıyor. Başta Nevşehir Valiliği ve Milletvekilleri olmak üzere Sağlık İl Müdürlüğünün biran önce olaya el atarak Avanos 112’ye daha verimli bir yer tahsis edilmesi, en kısa zamanda da 112 hizmet birimi içerisinde kalan şefinde başka bir yere yerleştirilmesini kamuoyu adına duyuruyor ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz. 
BU KADARI DA OLMAZ!
Nevşehir’in Avanos İlçesinde kendi hizmet binası olmadığı için 112’ye  geçici olarak tahsis edilen lojman binası adeta bu kadar da olmaz dedirten hizmetlere ev sahipliği yapıyor.  112’ye tahsis edilen lojman dairesi acil hizmet biriminin yanı sıra bir de orman işletme şefinin adeta evi.
 Türkiye’de sağlık alanında büyük atılımlar gerçekleştirilirken, Nevşehir’in Avanos İlçesinde de ise ‘Bu kadarı da olmaz’ dedirten bir olay yaşanıyor. Bölgemizin en önemli ve en gözde turizm merkezlerinin başında gelen Avanos ilçesinde devlet hastanesi olmadığı için 112 gibi önem arz eden bir birim lojman içerisinde kendilerine tahsis edilen daire içerisinde 7-8 hemşire ve 3 görevli ile vatandaşlara hizmet veriyor.
112’Yİ İSTEDİĞİ GİBİ KULLANIYOR
Avanos gibi gözde bir ilçemizde kendisine yakışmayan bu olayın yanı sıra lojman binasında hizmet veren 112 biriminin bir odası ise orman işletme şefinin odası. Evet yanlış okumadınız 112 içerisinde bir odada da orman işletme şefi kalıyor. Oda anahtarı kendisinde bulunan ve 112’in bir anahtarı da kendisinde olan orman işletme şefi ev niyetinde kullandığı 112’ye ve odasına istediği saatlerde zamanlı zamansız girip çıkıyor.
Başta Nevşehir Valiliği ve Milletvekilleri olmak üzere Sağlık İl Müdürlüğünün biran önce olaya el atarak Avanos 112’ye daha verimli bir yer tahsis edilmesi, en kısa zamanda da 112 hizmet birimi içerisinde kalan şefinde başka bir yere yerleştirilmesini kamuoyu adına duyuruyor ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.