MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sanki masal dünyasından fırlamışlar gibi

GÜNCEL 25.01.2021 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sanki masal dünyasından fırlamışlar gibi

Nevşehir uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde yılın ilk kar yağışını aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde yılın ilk kar yağışını aldı.     Ürgüp Belediyesinin kentin giriş noktalarına yerleştirdiği ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de büyük beğenisini toplayan at maketleri karla birlikte masalsı bir görüntü kazandı.     Sanki bir masal dünyasından çıkıp, gezintiye çıkmışlar gibi at maketleri karla kaplı Kapadokya'nın büyülü atmosferine daha ayrı bir otantik güzellik kattı.    
Nevşehir uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde yılın ilk kar yağışını aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde yılın ilk kar yağışını aldı.  

 

Ürgüp Belediyesinin kentin giriş noktalarına yerleştirdiği ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de büyük beğenisini toplayan at maketleri karla birlikte masalsı bir görüntü kazandı.  

 

Sanki bir masal dünyasından çıkıp, gezintiye çıkmışlar gibi at maketleri karla kaplı Kapadokya'nın büyülü atmosferine daha ayrı bir otantik güzellik kattı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.