MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sarıaslan’dan taziye mesajı

SİYASET 25.09.2019 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sarıaslan’dan taziye mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütünün saldırısı sonucunda şehitlerimize taziye mesaında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütünün saldırısı sonucunda şehitlerimize taziye mesaında bulundu.   Sarıaslan, “Irak kuzeyinde ikmal konvoyunun geçişi esnasında PKK’lı bölücü teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütünün saldırısı sonucunda şehitlerimize taziye mesaında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütünün saldırısı sonucunda şehitlerimize taziye mesaında bulundu.

 

Sarıaslan, “Irak kuzeyinde ikmal konvoyunun geçişi esnasında PKK’lı bölücü teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.