Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sarıaslan Kozaklı ve Göre’deydi

SİYASET 02.09.2019 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sarıaslan Kozaklı ve Göre’deydi

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kozaklı ilçesi ve Göre kasabasında halkla buluştu.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kozaklı ilçesi ve Göre kasabasında halkla buluştu.   Kozaklı İlçe Başkanı ile birlikte Muhtarlarla buluşup sohbet ortamında fikir alışverişinde bulunan CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan. muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı projelerinden bahsetti.   Merkeze bağlı Göre kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen Sarıaslan, Çiftçinin mazot, gübre, ilaç ve elektrik faturalarından çok dertli olduklarına dikkat çekti.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kozaklı ilçesi ve Göre kasabasında halkla buluştu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sraıaslan, Kozaklı ilçesi ve Göre kasabasında halkla buluştu.

 

Kozaklı İlçe Başkanı ile birlikte Muhtarlarla buluşup sohbet ortamında fikir alışverişinde bulunan CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan. muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı projelerinden bahsetti.

 

Merkeze bağlı Göre kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen Sarıaslan, Çiftçinin mazot, gübre, ilaç ve elektrik faturalarından çok dertli olduklarına dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.