MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sarıaslan ve Gülmez Köşektaş’taydı

SİYASET 14.08.2019 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sarıaslan ve Gülmez Köşektaş’taydı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve İl Başkanı Kamil Gülmez, Köşektaş köyündeki etkinliğe katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve İl Başkanı Kamil Gülmez, Köşektaş köyündeki etkinliğe katıldı.   Hacıbektaş ilçesine bağlı Köşektaş Köyü Birlik ve Dayanışma Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinliğe katılan Sarıaslan, “Bu güzel etkinliğe bizleri davet edip ilgi gösteren tüm Köşektaş’lı hemşehrilerime çok teşekkür ederim” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve İl Başkanı Kamil Gülmez, Köşektaş köyündeki etkinliğe katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve İl Başkanı Kamil Gülmez, Köşektaş köyündeki etkinliğe katıldı.

 

Hacıbektaş ilçesine bağlı Köşektaş Köyü Birlik ve Dayanışma Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinliğe katılan Sarıaslan, “Bu güzel etkinliğe bizleri davet edip ilgi gösteren tüm Köşektaş’lı hemşehrilerime çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.