Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sarıkamış Şehitlerini anma programı düzenlenecek

GÜNCEL 03.01.2019 - 16:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sarıkamış Şehitlerini anma programı düzenlenecek

Nevşehir’de Sarıkamış Şehitlerini anma programı çerçevesinde yürüyüş düzenlenecek.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Şehitlerini anma programı 6 Ocak Pazar günü düzenlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada Pazar günü düzenlenecek olan yürüyüşe ve Sarıkamış Şehitlerini anma programına tüm Nevşehir halkını davet ederken yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde; “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca her yıl düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü gençlere tarihimizi, kültürel mirasımızı tanıtmak gençlerin bilim sanat ve kültürel alanlara ilgisini artırmaya yönelik milli ve manevi değerlerimizi gençlere daha etkin şekilde tanıtmak, vatan sevgisini aşılamak ve tarih bilincini kazandırmak amacıyla Sarıkamış Harekâtı anısına Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliği düzenlenecektir. 6 Ocak 2019 Pazar günü saat 09:30 da gerçekleştirilecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecektir. Nevşehir Spor Kompleksimizden başlayarak Şehitliğimize kadar yürüyüş yapılacak ve ardından Şehitlikte Kuran-ı Kerim okunup  dua edilerek Sarıkamış Şehitlerimiz anılarak program sonunda halkımıza çorba ikramı yapılacaktır. Tüm halkımızı Sarıkamış Şehitlerimizi anmak üzere 6 Ocak Pazar Günü   Saat 09:00 da Spor Kompleksimize bekleriz.​”
Nevşehir’de Sarıkamış Şehitlerini anma programı çerçevesinde yürüyüş düzenlenecek.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Şehitlerini anma programı 6 Ocak Pazar günü düzenlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada Pazar günü düzenlenecek olan yürüyüşe ve Sarıkamış Şehitlerini anma programına tüm Nevşehir halkını davet ederken yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;

“Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca her yıl düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü gençlere tarihimizi, kültürel mirasımızı tanıtmak gençlerin bilim sanat ve kültürel alanlara ilgisini artırmaya yönelik milli ve manevi değerlerimizi gençlere daha etkin şekilde tanıtmak, vatan sevgisini aşılamak ve tarih bilincini kazandırmak amacıyla Sarıkamış Harekâtı anısına Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliği düzenlenecektir.

6 Ocak 2019 Pazar günü saat 09:30 da gerçekleştirilecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecektir. Nevşehir Spor Kompleksimizden başlayarak Şehitliğimize kadar yürüyüş yapılacak ve ardından Şehitlikte Kuran-ı Kerim okunup  dua edilerek Sarıkamış Şehitlerimiz anılarak program sonunda halkımıza çorba ikramı yapılacaktır.

Tüm halkımızı Sarıkamış Şehitlerimizi anmak üzere 6 Ocak Pazar Günü   Saat 09:00 da Spor Kompleksimize bekleriz.​”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.