MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sarınhıdır'da patates hasadı yapıldı

İLÇELER 28.10.2021 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sarınhıdır'da patates hasadı yapıldı

Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş Tarım Sektörünün paydaşlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş Tarım Sektörünün paydaşlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Ülkemiz ve Nevşehir tarımsal üretiminde önemli bir yere sahip olan Patatesin Hasat ve depolama sezonunun başlaması nedeniyle, Patates Üreticileri Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinden başlayarak  (PUSİAD) üyeleri;  Hakan Gıda ve Özgüngörler Tarıma yapılan ziyaret ve bilgi alışverişinin ardından, Ürgüp Sarıhıdır Köyünde Patates Hasadı gerçekleştirildi.  Akabinde Sarıhıdır Köyü Muhtarlığı ve Sarıhıdır Sebze Üreticileri Birliği ziyaret edilerek fide ve sebze üretimi konusunda değerlendirmede bulunuldu. 
Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş Tarım Sektörünün paydaşlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş Tarım Sektörünün paydaşlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Ülkemiz ve Nevşehir tarımsal üretiminde önemli bir yere sahip olan Patatesin Hasat ve depolama sezonunun başlaması nedeniyle, Patates Üreticileri Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinden başlayarak  (PUSİAD) üyeleri;  Hakan Gıda ve Özgüngörler Tarıma yapılan ziyaret ve bilgi alışverişinin ardından, Ürgüp Sarıhıdır Köyünde Patates Hasadı gerçekleştirildi. 

Akabinde Sarıhıdır Köyü Muhtarlığı ve Sarıhıdır Sebze Üreticileri Birliği ziyaret edilerek fide ve sebze üretimi konusunda değerlendirmede bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.