MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Satrançta Başarı Gösteren Kardelenlere Ödül Verildi

EĞİTİM 17.05.2018 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Satrançta Başarı Gösteren Kardelenlere Ödül Verildi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencileri, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada kupaları toplayan Kardelenlere ödül töreni düzenlendi.
  Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinin Nissara Avm’de Okullar arası gerçekleştirilen Genel ve Minikler Satranç Turnuvasında tüm kupaları Kardelenli öğrenciler topladı. Kardelen Eğitim Kurumları çocuklarımızın zihinsel, plan ve matematik yeteneklerini geliştirmeleri ve oyun kurgulamaları için önemli bir oyun türü olan satranca önem veriyoruz. Çocukları geleceğe hazırlamak için birçok aktivite yapıyoruz. Satranç’ın yeri çok farklı vurgusu yapıldı.   Okullar arası düzenlenen Minikler Satranç Yarışmasında genel kategorisinde Kardelen Erkek Satranç takımı il birinciliği ve il ikinciliği kupasını aldı. Kızlar kategorisinde, Minik Kardelenler Satranç Takımı il ikincisi oldu. Kardelenli Şampiyonlara okulda düzenlenen tören ile başarı belgesi ve madalyaları verildi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencileri, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada kupaları toplayan Kardelenlere ödül töreni düzenlendi.

 

Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinin Nissara Avm’de Okullar arası gerçekleştirilen Genel ve Minikler Satranç Turnuvasında tüm kupaları Kardelenli öğrenciler topladı. Kardelen Eğitim Kurumları çocuklarımızın zihinsel, plan ve matematik yeteneklerini geliştirmeleri ve oyun kurgulamaları için önemli bir oyun türü olan satranca önem veriyoruz. Çocukları geleceğe hazırlamak için birçok aktivite yapıyoruz. Satranç’ın yeri çok farklı vurgusu yapıldı.

 

Okullar arası düzenlenen Minikler Satranç Yarışmasında genel kategorisinde Kardelen Erkek Satranç takımı il birinciliği ve il ikinciliği kupasını aldı. Kızlar kategorisinde, Minik Kardelenler Satranç Takımı il ikincisi oldu. Kardelenli Şampiyonlara okulda düzenlenen tören ile başarı belgesi ve madalyaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.