Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Satrançta Kardelen Koleji’nden Rekor Başarı

EĞİTİM 19.06.2018 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Satrançta Kardelen Koleji’nden Rekor Başarı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Nevşehir genelinde düzenlenen satranç yarışmalarında Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji toplamda 5 kupa ve 63 madalya kazanarak büyük bir rekora imza attı.
  Kardelen Eğitim Kurumları olarak çocuklarımızın zihinsel, plan ve matematik yeteneklerini geliştirmeleri ve oyun kurgulamaları için önemli bir oyun türü olan satranca önem verilmektedir. Çocukları geleceğe hazırlamak için birçok aktivite yapılmakta olup, bunun en güzel örneği de Nevşehir genelinde düzenlenen Kardelen Koleji ‘Şehitleri Anma Ödüllü Satranç Yarışması’ oldu.   Kardelen Koleji Satranç Eğitmenlerinden Osman Arslan; “Şehrimizde satrancın önemi her geçen gün daha da doğru şekilde anlaşılmakta. Bu tür yarışmaların sayısı artarak devam etmeli. Satrancın çocuklarımıza olumlu yönde birden çok katkısı var. Bizlerde Kurumumuz olarak bu doğrultuda elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bu rekor başarı da emeğimizin en büyük ve en mutluluk veren karşılığıdır. Bu başarının mimarları Kardelenlerimizi tekrar tebrik ediyorum” dedi.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Nevşehir genelinde düzenlenen satranç yarışmalarında Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji toplamda 5 kupa ve 63 madalya kazanarak büyük bir rekora imza attı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak çocuklarımızın zihinsel, plan ve matematik yeteneklerini geliştirmeleri ve oyun kurgulamaları için önemli bir oyun türü olan satranca önem verilmektedir. Çocukları geleceğe hazırlamak için birçok aktivite yapılmakta olup, bunun en güzel örneği de Nevşehir genelinde düzenlenen Kardelen Koleji ‘Şehitleri Anma Ödüllü Satranç Yarışması’ oldu.

 

Kardelen Koleji Satranç Eğitmenlerinden Osman Arslan; “Şehrimizde satrancın önemi her geçen gün daha da doğru şekilde anlaşılmakta. Bu tür yarışmaların sayısı artarak devam etmeli. Satrancın çocuklarımıza olumlu yönde birden çok katkısı var. Bizlerde Kurumumuz olarak bu doğrultuda elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bu rekor başarı da emeğimizin en büyük ve en mutluluk veren karşılığıdır. Bu başarının mimarları Kardelenlerimizi tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.