Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçimlerden Önce CHP İl Başkanı Değişmeli

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2015 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçimlerden Önce CHP İl Başkanı Değişmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez’in taraflı tutumu devam ediyor. CHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Mehmet Değirmenci’nin ardından İl Başkanlığı görevine atamış olduğu Kamil Gülmez’in göreve gelmiş olduğu ilk günden itibaren taraflı ve yanlı tutumu devam ediyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak kendisini defalarca basın yayın kuruluşlarına eşit mesafede olmasını iletmiş olduğumuz İl Başkanı Gülmez bildiğini okumaya devam ediyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak tüm siyasi partilere eşit olmamıza rağmen tüm siyasi partilerin haberlerine yer vermemize rağmen bu tutumunun nedene bir türlü anlam veremediğimizi belirtmek isteriz. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Nevşehir’de sadece tek bir gazeteci varmış gibi o gazeteci ile çalışan ve çalışmış olduğu gazetecinin önce kendi abonelerine haberi gönderip ardından yine CHP İl Başkanlığı mail adresi ile kendisine abone olmayan basın kuruluşlarına haberi servis eden o kişiyle mi seçimleri kazanmak peşindeler. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in bu tavırlı davranışlarını şiddetle kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyoruz. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez’in taraflı tutumu devam ediyor.

CHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Mehmet Değirmenci’nin ardından İl Başkanlığı görevine atamış olduğu Kamil Gülmez’in göreve gelmiş olduğu ilk günden itibaren taraflı ve yanlı tutumu devam ediyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak kendisini defalarca basın yayın kuruluşlarına eşit mesafede olmasını iletmiş olduğumuz İl Başkanı Gülmez bildiğini okumaya devam ediyor.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak tüm siyasi partilere eşit olmamıza rağmen tüm siyasi partilerin haberlerine yer vermemize rağmen bu tutumunun nedene bir türlü anlam veremediğimizi belirtmek isteriz.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Nevşehir’de sadece tek bir gazeteci varmış gibi o gazeteci ile çalışan ve çalışmış olduğu gazetecinin önce kendi abonelerine haberi gönderip ardından yine CHP İl Başkanlığı mail adresi ile kendisine abone olmayan basın kuruluşlarına haberi servis eden o kişiyle mi seçimleri kazanmak peşindeler.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in bu tavırlı davranışlarını şiddetle kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyoruz.

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.