Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Belediye Meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

BELEDİYELER 02.02.2019 - 00:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Belediye Meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
  Başkan Seçen, Şubat ayı Belediye Meclis toplantısının ardından makamında Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi.   Belediye Başkanı Seçen, Nevşehir Belediye Meclis üyeleri ile uyumlu bir çalışma ortamının gerçekleştirildiğini belirtti. Seçen şöyle konuştu: “ Belediyemizin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde destek veren siz meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Birer anı olması amacıyla bu plaketleri sizlere takdim ediyor ve gelecekte bu çalışmaların anılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olmanızı diliyorum. Nevşehir için aldığımız kararların birçoğu ve hatta tamamına yakını belediye meclisimizden oy birliği alınmıştır. Buda istikrarlı, kararlı ve Nevşehir için çalışıldığının bir göstergesidir. Hizmetlerin hayata geçirilmesi ve şehrimize kazandırılmasında sizlerin büyük katkıları olmuştur. Bu bakımdan hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Seçen daha sonra, aralarında uzun yıllardan beri Nevşehir Belediyesi’nde Meclis üyeliği görevlerinde de bulunan Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Belediye Başkanı Seçen, Nevşehir Belediye Meclis toplantılarını kadınlar adına izleyen Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek ve Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez’e teşekkür plaketlerini takdim etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Başkan Seçen, Şubat ayı Belediye Meclis toplantısının ardından makamında Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Seçen, Nevşehir Belediye Meclis üyeleri ile uyumlu bir çalışma ortamının gerçekleştirildiğini belirtti. Seçen şöyle konuştu: “ Belediyemizin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde destek veren siz meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Birer anı olması amacıyla bu plaketleri sizlere takdim ediyor ve gelecekte bu çalışmaların anılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olmanızı diliyorum. Nevşehir için aldığımız kararların birçoğu ve hatta tamamına yakını belediye meclisimizden oy birliği alınmıştır. Buda istikrarlı, kararlı ve Nevşehir için çalışıldığının bir göstergesidir. Hizmetlerin hayata geçirilmesi ve şehrimize kazandırılmasında sizlerin büyük katkıları olmuştur. Bu bakımdan hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seçen daha sonra, aralarında uzun yıllardan beri Nevşehir Belediyesi’nde Meclis üyeliği görevlerinde de bulunan Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Seçen, Nevşehir Belediye Meclis toplantılarını kadınlar adına izleyen Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek ve Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez’e teşekkür plaketlerini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.