MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Cevher Dudayev Mahallesinde Yol Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

NEVŞEHİR 27.09.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Cevher Dudayev Mahallesinde Yol Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Cevher Dudayev Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
  Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki yeni konut alanlarında gerçekleştirilen ve bundan sonraki süreçte yapılması planlanan yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fen İşleri Müdürü Erdem Hamarat ‘dan burada yürütülen yol düzenleme çalışmalarına ilişkin olarak da bilgiler aldı.   Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten’in de hazır bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Seçen, düzenleme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanması yönünde talimat verdi.   Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra, Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten ile muhtarlık binasında bir araya gelerek, Keten’in muhtarlık çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Cevher Dudayev Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki yeni konut alanlarında gerçekleştirilen ve bundan sonraki süreçte yapılması planlanan yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fen İşleri Müdürü Erdem Hamarat ‘dan burada yürütülen yol düzenleme çalışmalarına ilişkin olarak da bilgiler aldı.

 

Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten’in de hazır bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Seçen, düzenleme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanması yönünde talimat verdi.

 

Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra, Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten ile muhtarlık binasında bir araya gelerek, Keten’in muhtarlık çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.