MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen’den Kızılay Şube Başkanı Civelek’e Hayırlı Olsun ziyareti

NEVŞEHİR 18.10.2018 - 17:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen’den Kızılay Şube Başkanı Civelek’e Hayırlı Olsun ziyareti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından Nevşehir Şube Başkanlığına atanan Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar dileğinde bulundu.
  Türk Kızılayı Nevşehir Merkez binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile Nevşehir Şube Başkanlığı görevine atanan Ercan Civelek’i makamında ziyaret etti.   Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Civelek ve yönetim kurulu üyelerine Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlere vesile kılması temennisinde bulundu.   Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’de, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti. Civelek, tüm yönetim kurulu üyeleri i ile birlikte Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi olarak nitelikli hizmetler sağlanması için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından Nevşehir Şube Başkanlığına atanan Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar dileğinde bulundu.

 

Türk Kızılayı Nevşehir Merkez binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile Nevşehir Şube Başkanlığı görevine atanan Ercan Civelek’i makamında ziyaret etti.

 

Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Civelek ve yönetim kurulu üyelerine Cenab-ı Allah hayırlı hizmetlere vesile kılması temennisinde bulundu.

 

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’de, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti. Civelek, tüm yönetim kurulu üyeleri i ile birlikte Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi olarak nitelikli hizmetler sağlanması için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.