Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Fevzi Çakmak Caddesinde Alt Yapı Çalışmalarını Denetledi

BELEDİYELER 06.10.2018 - 15:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Fevzi Çakmak Caddesinde Alt Yapı Çalışmalarını Denetledi

Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Köprülü Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.
  Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Köprülü Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların hedeflenen en kısa süre içerisinde tamamlanması için sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmaları yakından takip ediyor.   Sıcak asfaltlama öncesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki kaldırım düzenlemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seçen, bu konuda esnaflarla da istişareler yapmayı sürdürüyor.   Esnafların yol düzenlemelerine ilişkin sorularını da cevaplayan Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflarla birlikte çay içerek, Nevşehir Belediyenin diğer çalışmalarına ilişkin olarak esnafların istek, dilek ve beklentilerini de dinledi.
Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Köprülü Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Köprülü Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların hedeflenen en kısa süre içerisinde tamamlanması için sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmaları yakından takip ediyor.

 

Sıcak asfaltlama öncesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki kaldırım düzenlemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seçen, bu konuda esnaflarla da istişareler yapmayı sürdürüyor.

 

Esnafların yol düzenlemelerine ilişkin sorularını da cevaplayan Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflarla birlikte çay içerek, Nevşehir Belediyenin diğer çalışmalarına ilişkin olarak esnafların istek, dilek ve beklentilerini de dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.