MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, hizmet alanlarını denetledi

BELEDİYELER 25.12.2018 - 15:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, hizmet alanlarını denetledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından iki değişik merkezde devam eden yol düzenleme çalışmalarını denetledi.
  Başkan Seçen, ilk olarak Parmaksız Caddesi üzerinde Forum Alışveriş Merkezi’nden şehir merkezine doğru uzanan yol üzerinde, çeşitli sebeplerden dolayı yıpranan yol yenileme çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmalara ilişkin olarak Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Şifa Meydanı Köprülü Kavşak üzerinde yürütülen yol düzenleme çalışmalarını da denetledi ve ilgililerden bilgiler aldı. Belediye Başkanı Atilla Seçen, yetkililere çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanarak her iki merkezde de trafiğin güvenli bir şekilde işleyişinin sağlanması talimatı verdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından iki değişik merkezde devam eden yol düzenleme çalışmalarını denetledi.

 

Başkan Seçen, ilk olarak Parmaksız Caddesi üzerinde Forum Alışveriş Merkezi’nden şehir merkezine doğru uzanan yol üzerinde, çeşitli sebeplerden dolayı yıpranan yol yenileme çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmalara ilişkin olarak Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Şifa Meydanı Köprülü Kavşak üzerinde yürütülen yol düzenleme çalışmalarını da denetledi ve ilgililerden bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, yetkililere çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanarak her iki merkezde de trafiğin güvenli bir şekilde işleyişinin sağlanması talimatı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.