Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, ‘Kadir Gecesinin Feyz ve Bereketi, İnananlara Hayırlar Getirsin’

NEVŞEHİR 10.06.2018 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, ‘Kadir Gecesinin Feyz ve Bereketi, İnananlara Hayırlar Getirsin’

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa Alemlerin Rabbi tarafından gönderilen kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’in, inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesi’nin, feyz ve bereketinin inananlara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.   Seçen, mesajında 10 Haziran 2018 Pazar gününü 11 Haziran 2018 Pazartesi gününe bağlayan Kadir Gecesi’nin, inananlar için oldukça önemli olduğunu vurguladı.   Seçen, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Allahü Teala tarafından alemlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V.)’e gönderilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti. Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, mesajında Kadir Gecesi’nin taşıdığı anlam ve manaya göre idrak edilmesi gerektiğini belirterek, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananlara hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa Alemlerin Rabbi tarafından gönderilen kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’in, inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesi’nin, feyz ve bereketinin inananlara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

 

Seçen, mesajında 10 Haziran 2018 Pazar gününü 11 Haziran 2018 Pazartesi gününe bağlayan Kadir Gecesi’nin, inananlar için oldukça önemli olduğunu vurguladı.

 

Seçen, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Allahü Teala tarafından alemlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V.)’e gönderilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, mesajında Kadir Gecesi’nin taşıdığı anlam ve manaya göre idrak edilmesi gerektiğini belirterek, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananlara hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.