Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Keçeciler Caddesinde Esnafları Ziyaret Etti

BELEDİYELER 18.09.2018 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Keçeciler Caddesinde Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Keçeciler Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.
  Şehir merkezindeki ticari haraketliliğin en yoğun olduğu merkezler arasında yer alan Keçeciler Caddesi’nde çeşitli meslek dallarında faaliyette bulunan esnafları, işyerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.   Keçeciler Caddesi esnafları ile sohbet ederek istek ve şikayetlerini de dinleyen Seçen, kendisine iletilen istek ve şikayetlerin en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağını ifade etti.   Belediye Başkanı Seçen, esnaf ziyaretinde karşılaştığı çocuklara da çeşitli hediyeler takdim etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Keçeciler Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.

 

Şehir merkezindeki ticari haraketliliğin en yoğun olduğu merkezler arasında yer alan Keçeciler Caddesi’nde çeşitli meslek dallarında faaliyette bulunan esnafları, işyerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu.

 

Keçeciler Caddesi esnafları ile sohbet ederek istek ve şikayetlerini de dinleyen Seçen, kendisine iletilen istek ve şikayetlerin en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

 

Belediye Başkanı Seçen, esnaf ziyaretinde karşılaştığı çocuklara da çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.