MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Lale Caddesinde esnafları ziyaret etti

NEVŞEHİR 12.12.2018 - 16:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Lale Caddesinde esnafları ziyaret etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti. Esnafların sorunlarını da dinleyen Seçen, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Atilla Seçen, yoğun çalışma proğramına rağmen gerek vatandaş ve gerekse de esnaflarla sık sık bir araya gelerek yaşanılan sorunlara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan Seçen bu gün de Lale Sanayi Caddesi’nde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Belediye hizmetlerine ilişkin olarak da esnaflarla görüş alışverişinde de bulunan Seçen’in ziyaretinden duydukları sevinci dile getiren esnaflar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür ettiler.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti. Esnafların sorunlarını da dinleyen Seçen, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, yoğun çalışma proğramına rağmen gerek vatandaş ve gerekse de esnaflarla sık sık bir araya gelerek yaşanılan sorunlara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor.

Başkan Seçen bu gün de Lale Sanayi Caddesi’nde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Belediye hizmetlerine ilişkin olarak da esnaflarla görüş alışverişinde de bulunan Seçen’in ziyaretinden duydukları sevinci dile getiren esnaflar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.