Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Mahalle Sakinlerinin Davetini Geri Çevirmedi

GÜNCEL 10.09.2018 - 21:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Mahalle Sakinlerinin Davetini Geri Çevirmedi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin davetini geri çevirmedi.
  Mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Seçen, kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve bundan sonraki yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.   Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden bir grup mahalle sakini Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri Belediye Başkanı Seçen’i mahallelerine davet ettiler.   Mahalle sakinlerinin bu davetini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Camii önünde cami cemaati ile de sohbet etti.   Daha sonra mahalle sakinleri ile bir evin bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, öncelikli olarak yapılan davetten duyduğu mutluluğu dile getirerek, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Seçen ziyarette, Mayıs-Eylül döneminde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler verdi.   Önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla da ilgili olarak bilgiler veren Seçen, halkla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin davetini geri çevirmedi.

 

Mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Seçen, kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve bundan sonraki yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

 

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden bir grup mahalle sakini Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri Belediye Başkanı Seçen’i mahallelerine davet ettiler.

 

Mahalle sakinlerinin bu davetini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Camii önünde cami cemaati ile de sohbet etti.

 

Daha sonra mahalle sakinleri ile bir evin bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, öncelikli olarak yapılan davetten duyduğu mutluluğu dile getirerek, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Seçen ziyarette, Mayıs-Eylül döneminde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler verdi.

 

Önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla da ilgili olarak bilgiler veren Seçen, halkla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.