Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’yi Ziyaret Etti

SİYASET 26.07.2018 - 09:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’yi Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’yi TBMM’indeki makamlarında ziyaret etti.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti ‘den Nevşehir Milletvekilli seçilen ve daha sonra AK Parti Grup toplantısında TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçilen Mustafa Açıkgöz’ü TBMM ‘indeki makamında ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerini iletti.   Açıkgöz, el birliği içerisinde Nevşehir’in sorunlarının çözümüne yönelik projeleri birlikte yürütmek için çaba harcayacaklarını dile getirerek, Seçen’e ziyareti ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.   Seçen, ziyaretin anısına Açıkgöz’e Anfora hediye etti.   Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi Yücel Menekşe’yi makamında ziyaret etti.   Seçen, Menekşe’ye Milletvekilliği ve sonrasında AK Parti Grubunda yapılan seçim ile Milli Savunma Komisyonu üyeliğine seçilmesinden dolayı tebrik ederek, görevlerinde başarılar temennisini iletti.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’de ,Belediye Başkanı Seçen’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve hep birlikte hizmet üretmeyi sürdüreceklerini vurguladı.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’ye ziyaretin anısına Avanos El sanatları ürünü olan Anfora takdim etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’yi TBMM’indeki makamlarında ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti ‘den Nevşehir Milletvekilli seçilen ve daha sonra AK Parti Grup toplantısında TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevine yeniden seçilen Mustafa Açıkgöz’ü TBMM ‘indeki makamında ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerini iletti.

 

Açıkgöz, el birliği içerisinde Nevşehir’in sorunlarının çözümüne yönelik projeleri birlikte yürütmek için çaba harcayacaklarını dile getirerek, Seçen’e ziyareti ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.

 

Seçen, ziyaretin anısına Açıkgöz’e Anfora hediye etti.

 

Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi Yücel Menekşe’yi makamında ziyaret etti.

 

Seçen, Menekşe’ye Milletvekilliği ve sonrasında AK Parti Grubunda yapılan seçim ile Milli Savunma Komisyonu üyeliğine seçilmesinden dolayı tebrik ederek, görevlerinde başarılar temennisini iletti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’de ,Belediye Başkanı Seçen’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi ve hep birlikte hizmet üretmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’ye ziyaretin anısına Avanos El sanatları ürünü olan Anfora takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.