Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, Müzik Eğitim Merkezinde İncelemede Bulundu

NEVŞEHİR 17.07.2018 - 17:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, Müzik Eğitim Merkezinde İncelemede Bulundu

Nevşehir Belediyesi tarafından Modern Pazaryeri’nin altındaki toplantı salonu, Müzik Eğitim Merkezi’ne dönüştürüldü.
  Müzik enstrümanları kullanımının artırılması, ve bu alandaki yetenekli kişilerin çalışmalarını etkin şekilde sürdürmelerine katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, eğitime katılan öğrenci ve eğiticilerle de bir araya geldi.   Nevşehir’de müzik alanındaki çalışmaların tek bir çatı altında toplanmasını da amaçlayan Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, merkezde Bağlama, Gitar, Keman, ve Ney gibi müzik enstrümanlarının kullanımının yaygın hale getirilmesine de önemli katkılar sağlamayı planladıklarını söyledi.   Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezinde ayrıca Bando, Mehter, Türk Halk Oyunları, Çocuk Korosu ve Türk Halk Müziği Koro çalışmalarının da yürütüleceğini dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, müzik alanındaki çalışmalar için fiziki mekan sorununun da sona erdirildiğini belirtti.   Bu merkezden gerek şehir geneli ve gerekse de ülke genelinde müzik enstrümanlarını çok iyi kullanabilen nice kabiliyetli insanların yetişeceğine inandığını ifade eden Seçen “ Nevşehir’de müziğe olan ilginin artırılması anlamında hizmete kazandırdığımız Müzik Eğitim Merkezi önemli bir ihtiyacı da gidermiştir. Uzman eğiticilerimizin gözetiminde öyle inanıyorum ki ,oldukça kabiliyetli kişiler yetişecektir. Merkezden yararlanacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Nevşehir Belediyesi tarafından Modern Pazaryeri’nin altındaki toplantı salonu, Müzik Eğitim Merkezi’ne dönüştürüldü.

 

Müzik enstrümanları kullanımının artırılması, ve bu alandaki yetenekli kişilerin çalışmalarını etkin şekilde sürdürmelerine katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, eğitime katılan öğrenci ve eğiticilerle de bir araya geldi.

 

Nevşehir’de müzik alanındaki çalışmaların tek bir çatı altında toplanmasını da amaçlayan Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, merkezde Bağlama, Gitar, Keman, ve Ney gibi müzik enstrümanlarının kullanımının yaygın hale getirilmesine de önemli katkılar sağlamayı planladıklarını söyledi.

 

Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezinde ayrıca Bando, Mehter, Türk Halk Oyunları, Çocuk Korosu ve Türk Halk Müziği Koro çalışmalarının da yürütüleceğini dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, müzik alanındaki çalışmalar için fiziki mekan sorununun da sona erdirildiğini belirtti.

 

Bu merkezden gerek şehir geneli ve gerekse de ülke genelinde müzik enstrümanlarını çok iyi kullanabilen nice kabiliyetli insanların yetişeceğine inandığını ifade eden Seçen “ Nevşehir’de müziğe olan ilginin artırılması anlamında hizmete kazandırdığımız Müzik Eğitim Merkezi önemli bir ihtiyacı da gidermiştir. Uzman eğiticilerimizin gözetiminde öyle inanıyorum ki ,oldukça kabiliyetli kişiler yetişecektir. Merkezden yararlanacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.