Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen Nevşehir Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi

NEVŞEHİR 30.11.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen Nevşehir Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda bir araya geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Şile Yıldızspor ile karşılaşacak olan TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyesporlu futbolcular ile kahvaltıda bir araya geldi.
  Hukukçular Konağı’nda gerçekleştirilen kahvaltıya Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, futbolcular, kulüp yöneticileri ve teknik yöneticiler katıldı.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ de kahvaltı da yaptığı konuşmada, Nevşehir Belediyespor yönetimi ve futbolcularla taraftarların kendisine 50 yaşından sonra futbolu sevdirdiğini belirtti. Seçen söyle konuştu: “ Bu yola çıktığımızda gerçekten bana futbolu sevdirdiniz. Gerçekten size çok teşekkür ediyorum. Beni mahcup etmediniz. 7 ay önce Belediye Başkanı seçildim, 31 Mart sonrasında bu görevi kardeşimize bırakacağız. Futbol konusunda emaneti tam ehline teslim edeceğiz, bu konuda da çok sevinçliyim. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, takımımıza sahip çıktı. Kolay bir süreç olmadı, ama sağ olsunlar Hızır gibi de yetişen büyük destekçilerimiz var. Bu şehirde futbolumuz da olacak, huzurlu bir şehrimiz var. Gerçekten bu şehirde yaşamaktan bu şehrin kısa sürede de olsa Şehr-Emin’ i olmayı Allah nasip etti. Hepinize teşekkür ediyorum. Ailelerinizle huzurlu ve mutlu bir hayat temenni ediyorum. Her zaman yanınızda olacağım.” şeklinde konuştu.   Kahvaltı sonrasında konuşan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespor’a yönelik ilgi ve desteğin her geçen gün arttığını belirterek: “ Şehrimizde takımımıza yönelik de çok büyük bir heyecan ve hareketlilik başladı. Takımımıza yönelik ilgi her geçen gün artıyor, bunu gerek şehrimizde olduğu kadar deplasmana gittiğimiz her şehirde görebiliyoruz. İstanbul örneği de bunun en açık göstergelerinden birisi. Bu bizleri sevindiriyor. Takımımızın nezninde şehre olan ilgi her yerde ortaya çıkıyor. Hedefimize kilitlendik, inşallah strese ve sıkıntıya girmeden kendi gücümüzü kapasitemizi ortaya koyduğumuz zaman bir bu ipi bu şampiyonluğu göğüsleriz. Önümüzde Şile Yıldızspor engeli var, bunu da aşacağımıza inanıyorum. Şehrimizde bu potansiyel, destek ve heyecan ar, siz sadece işinizi yapın, Allah’ın izni ile başarıya ulaşacağız” diye konuştu   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ da, futbolun içinden gelen ve futbolu seven biri olarak Nevşehir Belediyespor’un şampiyon olmasını göreceklerine inandığını ifade ederek şöyle konuştu: “50 yaşından sonra futbolu sevdiğini belirten bir Belediye Başkanımız eğer bu takımı sizinle birlikte bu hale getirdiyse, futbolu seven ve futbolun içerisinden gelen bir kardeşiniz olarak da ifade ediyorum ki inşallah şampiyon da oluruz. Sizin motivasyonunuzu bozmadan daha sık bir araya geleceğiz. Bu şehirde sizlerden büyük bir beklenti var, bu beklentiyi karşılayacak işler yaptınız ancak bugünden sonra bu beklenti biraz da yükseldi, bu da bizim omzumuzdaki yükü artırıyor. Üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğimizi bilmenizi istiyorum. Sizlere güveniyorum” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Şile Yıldızspor ile karşılaşacak olan TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyesporlu futbolcular ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Hukukçular Konağı’nda gerçekleştirilen kahvaltıya Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, futbolcular, kulüp yöneticileri ve teknik yöneticiler katıldı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ de kahvaltı da yaptığı konuşmada, Nevşehir Belediyespor yönetimi ve futbolcularla taraftarların kendisine 50 yaşından sonra futbolu sevdirdiğini belirtti. Seçen söyle konuştu: “ Bu yola çıktığımızda gerçekten bana futbolu sevdirdiniz. Gerçekten size çok teşekkür ediyorum. Beni mahcup etmediniz. 7 ay önce Belediye Başkanı seçildim, 31 Mart sonrasında bu görevi kardeşimize bırakacağız. Futbol konusunda emaneti tam ehline teslim edeceğiz, bu konuda da çok sevinçliyim. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, takımımıza sahip çıktı. Kolay bir süreç olmadı, ama sağ olsunlar Hızır gibi de yetişen büyük destekçilerimiz var. Bu şehirde futbolumuz da olacak, huzurlu bir şehrimiz var. Gerçekten bu şehirde yaşamaktan bu şehrin kısa sürede de olsa Şehr-Emin’ i olmayı Allah nasip etti. Hepinize teşekkür ediyorum. Ailelerinizle huzurlu ve mutlu bir hayat temenni ediyorum. Her zaman yanınızda olacağım.” şeklinde konuştu.

 

Kahvaltı sonrasında konuşan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespor’a yönelik ilgi ve desteğin her geçen gün arttığını belirterek: “ Şehrimizde takımımıza yönelik de çok büyük bir heyecan ve hareketlilik başladı. Takımımıza yönelik ilgi her geçen gün artıyor, bunu gerek şehrimizde olduğu kadar deplasmana gittiğimiz her şehirde görebiliyoruz. İstanbul örneği de bunun en açık göstergelerinden birisi. Bu bizleri sevindiriyor. Takımımızın nezninde şehre olan ilgi her yerde ortaya çıkıyor. Hedefimize kilitlendik, inşallah strese ve sıkıntıya girmeden kendi gücümüzü kapasitemizi ortaya koyduğumuz zaman bir bu ipi bu şampiyonluğu göğüsleriz. Önümüzde Şile Yıldızspor engeli var, bunu da aşacağımıza inanıyorum. Şehrimizde bu potansiyel, destek ve heyecan ar, siz sadece işinizi yapın, Allah’ın izni ile başarıya ulaşacağız” diye konuştu

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ da, futbolun içinden gelen ve futbolu seven biri olarak Nevşehir Belediyespor’un şampiyon olmasını göreceklerine inandığını ifade ederek şöyle konuştu: “50 yaşından sonra futbolu sevdiğini belirten bir Belediye Başkanımız eğer bu takımı sizinle birlikte bu hale getirdiyse, futbolu seven ve futbolun içerisinden gelen bir kardeşiniz olarak da ifade ediyorum ki inşallah şampiyon da oluruz. Sizin motivasyonunuzu bozmadan daha sık bir araya geleceğiz. Bu şehirde sizlerden büyük bir beklenti var, bu beklentiyi karşılayacak işler yaptınız ancak bugünden sonra bu beklenti biraz da yükseldi, bu da bizim omzumuzdaki yükü artırıyor. Üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğimizi bilmenizi istiyorum. Sizlere güveniyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.