Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen Nikah Kıydığı Çifte Kur’an-ı Kerim Hediye Etti

NEVŞEHİR 07.07.2018 - 16:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen Nikah Kıydığı Çifte Kur’an-ı Kerim Hediye Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikâhlarını kıydı.
  Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.   Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra , Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikâhlarını kıydı.

 

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra , Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.