MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit cenazesinde Müftü krizi yaşandı

GÜNCEL 28.11.2019 - 18:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şehit cenazesinde Müftü krizi yaşandı

Nevşehirli şehit Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin’in cenazesinin baba ocağına getirilmesinin ardından gözler İl ve İlçe Müftüsünü aradı.
  Şehit Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin’in cenazesi son kez Avanos ilçesinde bulunan baba ocağına getirildi. Burada başta Nevşehir Valisi İlhami Aktaş olmak üzere, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve şehit ailesi ve vatandaşlar şehit Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin’in baba ocağına getirilmesinin ardından dua edilmesi beklendi. Ancak şehit evinin bulunduğu yerde ne İl Müftüsü Yakup Öztürk ne de Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan burada bulunamadı. Nevşehir Valisi ve Avanos Kaymakam Vekili Mehmet Maraşlı uzun süren telefon trafiğinin ardından İl Müftüsü ve İlçe Müftüsü yaklaşık 15 dakikalık beklemenin ardından şehit evinin oraya geldi.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Müftü Yakup Öztürk ve Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan’a nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu.
Nevşehirli şehit Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin’in cenazesinin baba ocağına getirilmesinin ardından gözler İl ve İlçe Müftüsünü aradı.

 

Şehit Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin’in cenazesi son kez Avanos ilçesinde bulunan baba ocağına getirildi. Burada başta Nevşehir Valisi İlhami Aktaş olmak üzere, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve şehit ailesi ve vatandaşlar şehit Tankçı Uzman Çavuş Şevket Tekin’in baba ocağına getirilmesinin ardından dua edilmesi beklendi. Ancak şehit evinin bulunduğu yerde ne İl Müftüsü Yakup Öztürk ne de Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan burada bulunamadı. Nevşehir Valisi ve Avanos Kaymakam Vekili Mehmet Maraşlı uzun süren telefon trafiğinin ardından İl Müftüsü ve İlçe Müftüsü yaklaşık 15 dakikalık beklemenin ardından şehit evinin oraya geldi.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Müftü Yakup Öztürk ve Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan’a nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.