MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Çocukları Kapadokya Vadilerini Keşfetti

GÜNCEL 15.07.2018 - 08:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehit Çocukları Kapadokya Vadilerini Keşfetti

Nevşehir Belediyesi’nin misafiri olan 15 Temmuz şehitlerinin çocukları, ATV motorları ile Kapadokya bölgesinin vadilerini keşfetme imkanı buldular.
  Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etmeyi sürdüren 15 Temmuz Şehitlerinin çocukları için Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde ATV motorları ile vadi turu düzenlendi.   Firma yöneticileri tarafından ATV kullanımı , sürüş tekniği ve güvenliği konusunda bilgiler alan 20 şehit çocuğu, rehberler eşliğinde Göreme’nin yeni oluşmakta olan peribacaları ile büyülü bir güzellik ortaya koyan Güllüdere ve Kılıçlar Vadisi’nde geziye çıktı.   Yaklaşık 30 dakika boyunca devam eden geziyi şehit çocuklarının oldukça memnun oldukları gözlendi.
Nevşehir Belediyesi’nin misafiri olan 15 Temmuz şehitlerinin çocukları, ATV motorları ile Kapadokya bölgesinin vadilerini keşfetme imkanı buldular.

 

Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etmeyi sürdüren 15 Temmuz Şehitlerinin çocukları için Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde ATV motorları ile vadi turu düzenlendi.

 

Firma yöneticileri tarafından ATV kullanımı , sürüş tekniği ve güvenliği konusunda bilgiler alan 20 şehit çocuğu, rehberler eşliğinde Göreme’nin yeni oluşmakta olan peribacaları ile büyülü bir güzellik ortaya koyan Güllüdere ve Kılıçlar Vadisi’nde geziye çıktı.

 

Yaklaşık 30 dakika boyunca devam eden geziyi şehit çocuklarının oldukça memnun oldukları gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.