Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Polis Furkan Demir’i şehadetinin 4.yılında rahmetle anıyoruz

GÜNCEL 19.01.2021 - 12:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şehit Polis Furkan Demir’i şehadetinin 4.yılında rahmetle anıyoruz

Nevşehirli Polis memuru Furkan Demir’in şehit edilişinin 4.yılında rahmetle anıyoruz.
  Nevşehirli Polis memuru Furkan Demir, 19 Ocak 2017 tarihinde Diyarbakır’da teröristlerin bombalı araç ile saldırması sonrasında şehit düşen Polis memuru Furkan Demir’in şehadetinin 4.yıldönümünde rahmet anıyoruz.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak şehidimiz Furkan Demir’e bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailesine bol sabırlar diliyoruz.   Mekanın Cennet olsun.
Nevşehirli Polis memuru Furkan Demir’in şehit edilişinin 4.yılında rahmetle anıyoruz.

 

Nevşehirli Polis memuru Furkan Demir, 19 Ocak 2017 tarihinde Diyarbakır’da teröristlerin bombalı araç ile saldırması sonrasında şehit düşen Polis memuru Furkan Demir’in şehadetinin 4.yıldönümünde rahmet anıyoruz.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak şehidimiz Furkan Demir’e bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailesine bol sabırlar diliyoruz.

 

Mekanın Cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.