MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Polis Furkan Demir İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

GÜNCEL 19.01.2018 - 19:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehit Polis Furkan Demir İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Nevşehirli Şehit Polis Furkan Demir için Rasim Uzer Caminde Mevlid-i Şerif okutuldu.
  Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak, şehit düşen Nevşehirli Polis Memuru Furkan Demir’in şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle Merkez Hacı Rasim Uzer Cami’inde Mevlid-i Şerif okundu ve dualar yapıldı.   Gerçekleşen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Eşi Songül Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şimarmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kalın, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın eşi Seçgin Artunay, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, Şehit Ailesi ile yakınları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Mevlid-i Şerif ve Aşr-ı Şerifler okundu. Başta Şehit Furkan Demir olmak üzere bütün şehitlerin ruhlarına ithafen okunan Mevlid-i Şerif’in duasını ise İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı.   Kılınan Cuma namazının akabinde yapılan ikramla program sona erdi. Vali İlhami Aktaş, şehide Allah’tan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini yineledi.
Nevşehirli Şehit Polis Furkan Demir için Rasim Uzer Caminde Mevlid-i Şerif okutuldu.

 

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak, şehit düşen Nevşehirli Polis Memuru Furkan Demir’in şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle Merkez Hacı Rasim Uzer Cami’inde Mevlid-i Şerif okundu ve dualar yapıldı.

 

Gerçekleşen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Eşi Songül Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şimarmaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Kalın, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın eşi Seçgin Artunay, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, Şehit Ailesi ile yakınları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Mevlid-i Şerif ve Aşr-ı Şerifler okundu. Başta Şehit Furkan Demir olmak üzere bütün şehitlerin ruhlarına ithafen okunan Mevlid-i Şerif’in duasını ise İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı.

 

Kılınan Cuma namazının akabinde yapılan ikramla program sona erdi. Vali İlhami Aktaş, şehide Allah’tan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini yineledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.