Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehitler İçin Saygı Konvoyu Düzenleniyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2015 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehitler İçin Saygı Konvoyu Düzenleniyor

Nevşehir’de yarın akşam şehitler için saygı konvoyu düzenlenecek. Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında Nevşehir’de terör örgütü PKK’ya her geçen gün tepkiler artarak devam ediyor. Nevşehir’de sosyal medya üzerinden yapılan çalışmaları sonrasında ise ‘’Şehitler için Saygı Konvoyu’’ düzenlenecek. 10 Eylül Perşembe günü akşam saat 20.00’de Borsa Kavşağında başlayacak olan konvoy Nevşehir’de tüm cadde boyunca devam edecek.   

Nevşehir’de yarın akşam şehitler için saygı konvoyu düzenlenecek.

Türkiye’de son günlerde artan terör olayları sonrasında Nevşehir’de terör örgütü PKK’ya her geçen gün tepkiler artarak devam ediyor. Nevşehir’de sosyal medya üzerinden yapılan çalışmaları sonrasında ise ‘’Şehitler için Saygı Konvoyu’’ düzenlenecek. 10 Eylül Perşembe günü akşam saat 20.00’de Borsa Kavşağında başlayacak olan konvoy Nevşehir’de tüm cadde boyunca devam edecek. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.