Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehitlerimiz için fidan diktiler

SİYASET 19.03.2021 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şehitlerimiz için fidan diktiler

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki gençler 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Şehitler gününde yine farklı bir etkinliğe imza attılar.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki gençler 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Şehitler gününde yine farklı bir etkinliğe imza attılar.     Şehitlerimiz anısına fidan dikiminde bulunan AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 106.Yıl dönümünde Şehitlerimizin anısına çam ağaç dikimi yaptık. Etkinliğimize katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.  
AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki gençler 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Şehitler gününde yine farklı bir etkinliğe imza attılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki gençler 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma ve Şehitler gününde yine farklı bir etkinliğe imza attılar.  

 

Şehitlerimiz anısına fidan dikiminde bulunan AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 106.Yıl dönümünde Şehitlerimizin anısına çam ağaç dikimi yaptık. Etkinliğimize katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.