Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehitlerin İsimleri Nevşehir’de Park ve Cadde de Yaşayacak

NEVŞEHİR 26.07.2016 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehitlerin İsimleri Nevşehir’de Park ve Cadde de Yaşayacak

Milli İradeye karşı 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bir grup vatan haini alçak tarafından yapılan darbe girişiminde şehadet mertebesine ulaşan iki kahraman şehidimizin daha ismi, Nevşehir’de cadde ve parkta yaşıyor.
  Milli İradeye karşı 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bir grup vatan haini alçak tarafından yapılan darbe girişiminde şehadet mertebesine ulaşan iki kahraman şehidimizin daha ismi, Nevşehir’de cadde ve parkta yaşıyor.   15 Temmuz 2016 gecesinde İstanbul’un Fatih ilçesinde, vatan haini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimini protesto ettiği sırada, hainlerin silahlı saldırısı sonucunda şehit olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Varank'ın adı, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’nin önündeki caddeye verildi.   Boğaz Köprüsü’nde darbeci askerlerin darbe girişimini protesto etmek için bulunduğu sırada oğlu Abdullah Olçok ile birlikte darbeci vatan hainlerinin açtığı ateş sonrasında şehit olan reklamcı Erol Olçok’ın ismi de Güzelyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka verildi.   Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde de, 15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ/PDY’na bağlı hainlerin Ankara’daki ana hedeflerinden biri olan Ankara Gölbaşı’ndaki, Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK) ‘nı ele geçirmeye çalışan darbeci general 1. Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’yi vurarak hainlerin çirkin darbe planlarını yok eden daha sonra da hainlerin açtıkları ateş sonucunda şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’ in ismi, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nın yan bölümünde Pelikan Caddesi’ne verilirken, darbe kalkışması sırasında vatan hainlerinin Ankara Gölbaşı’ndaki, Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK)’na yaptığı saldırı sonrasında şehit olan Avanoslu Özel Harekat polisi Demet Sezen’in ismi de, Avanos Yolu üzerindeki 228. Cadde’sine ve hainlerin aynı komutanlığa yönelik giriştikleri bombalı saldırısı sonrasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Ürgüplü Fevzi Başaran’ın ismi de, Ürgüp yolu üzerindeki Damla Caddesi’ne verilmişti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, aziz Türk Milleti için hiç çekinmeden darbecilere dik bir duruş sergilerken şehadete ulaşan şehitlerimiz için ne yapılsa az olduğunu belirterek, Milli İradenin devamlılığı yönünde kanlarını bu vatan toprakları için bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. 
Milli İradeye karşı 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bir grup vatan haini alçak tarafından yapılan darbe girişiminde şehadet mertebesine ulaşan iki kahraman şehidimizin daha ismi, Nevşehir’de cadde ve parkta yaşıyor.

 

Milli İradeye karşı 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi bir grup vatan haini alçak tarafından yapılan darbe girişiminde şehadet mertebesine ulaşan iki kahraman şehidimizin daha ismi, Nevşehir’de cadde ve parkta yaşıyor.

 

15 Temmuz 2016 gecesinde İstanbul’un Fatih ilçesinde, vatan haini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimini protesto ettiği sırada, hainlerin silahlı saldırısı sonucunda şehit olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Varank'ın adı, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’nin önündeki caddeye verildi.

 

Boğaz Köprüsü’nde darbeci askerlerin darbe girişimini protesto etmek için bulunduğu sırada oğlu Abdullah Olçok ile birlikte darbeci vatan hainlerinin açtığı ateş sonrasında şehit olan reklamcı Erol Olçok’ın ismi de Güzelyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka verildi.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde de, 15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ/PDY’na bağlı hainlerin Ankara’daki ana hedeflerinden biri olan Ankara Gölbaşı’ndaki, Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK) ‘nı ele geçirmeye çalışan darbeci general 1. Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’yi vurarak hainlerin çirkin darbe planlarını yok eden daha sonra da hainlerin açtıkları ateş sonucunda şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’ in ismi, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nın yan bölümünde Pelikan Caddesi’ne verilirken, darbe kalkışması sırasında vatan hainlerinin Ankara Gölbaşı’ndaki, Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK)’na yaptığı saldırı sonrasında şehit olan Avanoslu Özel Harekat polisi Demet Sezen’in ismi de, Avanos Yolu üzerindeki 228. Cadde’sine ve hainlerin aynı komutanlığa yönelik giriştikleri bombalı saldırısı sonrasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Ürgüplü Fevzi Başaran’ın ismi de, Ürgüp yolu üzerindeki Damla Caddesi’ne verilmişti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, aziz Türk Milleti için hiç çekinmeden darbecilere dik bir duruş sergilerken şehadete ulaşan şehitlerimiz için ne yapılsa az olduğunu belirterek, Milli İradenin devamlılığı yönünde kanlarını bu vatan toprakları için bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.