MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehri İçin Taşımacılıkta Kart Sisteme Geçiliyor

NEVŞEHİR 28.06.2018 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehri İçin Taşımacılıkta Kart Sisteme Geçiliyor

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi toplu yolcu taşımacılığında hayata geçirmeyi hedeflediği kartlı sistem için ilk adımı attı.
  Önümüzdeki günlerde uygulamaya konulması planlanan Kartlı Sistem ile şehir içi toplu yolcu taşımacılığında ciddi kolaylıklar sağlanacak.   Nevşehir’de şehir içi yolcu taşımacılığında Kartlı sisteme geçiş amacıyla Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz başkanlığında ilk toplantı da yapıldı. Nevşehir Belediyesi’nin, vatandaşların şehir içi toplu ulaşımını daha ve konforlu bir şekilde kullanmasını temin edilmesini hedefleyen Kartlı sistem ile daha konforlu bir şehir içi ulaşımı gerçekleştirilmiş olacak.   Kartlı sistemin devreye girmesiyle birlikte kredi kartı ve akıllı telefon da kullanılarak temassız şekilde şehir içi toplu taşımadan yararlanılabilecek.   Kartlı sistemin uygulanmasıyla birlikte şehrin değişik noktalarında kartlı sistem dolum istasyonları da oluşturulacak.   Şehir içi toplu taşımanın çağın gerektirdiği teknolojik yeniliklerden yararlanarak yapılmasını sağlanması yönünde çalışmalar kapsamında merkezi noktalarda akıllı durak sistemi de hayata geçecek. Akıllı duraklarda oluşturulacak sistem ile hat otobüslerinin kaç dakika sonra durakta olabileceği rahatlıkla öğrenilebilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi toplu yolcu taşımacılığında hayata geçirmeyi hedeflediği kartlı sistem için ilk adımı attı.

 

Önümüzdeki günlerde uygulamaya konulması planlanan Kartlı Sistem ile şehir içi toplu yolcu taşımacılığında ciddi kolaylıklar sağlanacak.

 

Nevşehir’de şehir içi yolcu taşımacılığında Kartlı sisteme geçiş amacıyla Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz başkanlığında ilk toplantı da yapıldı. Nevşehir Belediyesi’nin, vatandaşların şehir içi toplu ulaşımını daha ve konforlu bir şekilde kullanmasını temin edilmesini hedefleyen Kartlı sistem ile daha konforlu bir şehir içi ulaşımı gerçekleştirilmiş olacak.

 

Kartlı sistemin devreye girmesiyle birlikte kredi kartı ve akıllı telefon da kullanılarak temassız şekilde şehir içi toplu taşımadan yararlanılabilecek.

 

Kartlı sistemin uygulanmasıyla birlikte şehrin değişik noktalarında kartlı sistem dolum istasyonları da oluşturulacak.

 

Şehir içi toplu taşımanın çağın gerektirdiği teknolojik yeniliklerden yararlanarak yapılmasını sağlanması yönünde çalışmalar kapsamında merkezi noktalarda akıllı durak sistemi de hayata geçecek. Akıllı duraklarda oluşturulacak sistem ile hat otobüslerinin kaç dakika sonra durakta olabileceği rahatlıkla öğrenilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.