Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehrin En Gözde Mekânı Ama…

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2014 - 19:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehrin En Gözde Mekânı Ama…

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun süredir ne olacağı merak edilen eski Sosyal Sigortalar Hastanesi binası Sağlık İl Müdürlüğü tarafından kullanılacağı belirtilmişti. Ancak geçtiğimiz yıldan bu yana gündeme getirilen bu konuda hiçbir gelişme yaşanmış değil.   TOKİ’ ye devir edildiği açıklanan ve TOKİ’ nin söz konusu binayı ya da alanı ne amaçlı kullanacağı bir türlü açıklanmayan eski sosyal sigortalar hastanesinin yapılan anlaşmanın bozularak tekrar il sağlık müdürlüğüne kaldığı öğrenildi.   Uzun süre atıl bir şekilde kalan binanın onarımdan geçirilmesi söz konusu ancak binanın hangi kurum tarafından ne amaçla kullanılacağı konusunda tek bir kelime açıklama yok.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun süredir ne olacağı merak edilen eski Sosyal Sigortalar Hastanesi binası Sağlık İl Müdürlüğü tarafından kullanılacağı belirtilmişti. Ancak geçtiğimiz yıldan bu yana gündeme getirilen bu konuda hiçbir gelişme yaşanmış değil.
 
TOKİ’ ye devir edildiği açıklanan ve TOKİ’ nin söz konusu binayı ya da alanı ne amaçlı kullanacağı bir türlü açıklanmayan eski sosyal sigortalar hastanesinin yapılan anlaşmanın bozularak tekrar il sağlık müdürlüğüne kaldığı öğrenildi.
 
Uzun süre atıl bir şekilde kalan binanın onarımdan geçirilmesi söz konusu ancak binanın hangi kurum tarafından ne amaçla kullanılacağı konusunda tek bir kelime açıklama yok.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.