Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şeker Pancarı Üreticilerine Müjde

İLÇELER 19.01.2017 - 07:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şeker Pancarı Üreticilerine Müjde

Şeker pancarı üretim kotası arttırıldı. Açıklamayı Ak Partili milletvekilleri yaptı.
Şeker pancarı üretim kotası arttırıldı. Açıklamayı Ak Partili milletvekilleri yaptı.   AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Edirne Milletvekili Rafet Sezen’in yaptığı ortak yazılı açıklamada; “Tüm AK Parti Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne Vekilleri olarak Şeker pancarı üreticilerinin bize ilettiği şeker pancarı kota sınırlamasının kaldırılması talepleri dikkate alınmış ve takibi yapılarak sonuçlandırılması yönünde çalışmalar hızlandırılmıştır. Daha önce 35 bin ton ile sınırlı olan Şeker Pancarı kotası Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Ergin İçenli ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu kotanın esnetilmesi yönünde karar alınmıştır.   Pazartesi gününe kadar tüm şeker pancarı üreticilerinden ön talepler alınacak ve şeker pancarı üreticimiz ne kadar şeker pancarı ekeceğinin taahhüdünü yapacak, bu taahhüdünü yerine getirirse tüm alımlarını Şeker Fabrikaları yapacak ve Üreticimiz mağdur olmayacaktır. Şeker pancarı üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadesini kullandılar.     
Şeker pancarı üretim kotası arttırıldı. Açıklamayı Ak Partili milletvekilleri yaptı.

Şeker pancarı üretim kotası arttırıldı. Açıklamayı Ak Partili milletvekilleri yaptı.

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Edirne Milletvekili Rafet Sezen’in yaptığı ortak yazılı açıklamada; “Tüm AK Parti Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne Vekilleri olarak Şeker pancarı üreticilerinin bize ilettiği şeker pancarı kota sınırlamasının kaldırılması talepleri dikkate alınmış ve takibi yapılarak sonuçlandırılması yönünde çalışmalar hızlandırılmıştır. Daha önce 35 bin ton ile sınırlı olan Şeker Pancarı kotası Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Ergin İçenli ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu kotanın esnetilmesi yönünde karar alınmıştır.

 

Pazartesi gününe kadar tüm şeker pancarı üreticilerinden ön talepler alınacak ve şeker pancarı üreticimiz ne kadar şeker pancarı ekeceğinin taahhüdünü yapacak, bu taahhüdünü yerine getirirse tüm alımlarını Şeker Fabrikaları yapacak ve Üreticimiz mağdur olmayacaktır. Şeker pancarı üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadesini kullandılar. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.