Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Selmanpakoğlu koltuktan vazgeçemiyor

SİYASET 22.01.2019 - 21:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Selmanpakoğlu koltuktan vazgeçemiyor

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, CHP Genel merkezi tarafından aday gösterilmemesinin ardından bağımsız aday olduğunu açıkladı.
  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek aday adaylık başvurusunda bulunan Arif Yoldaş Altıok’un aday gösterilmesinin ardından Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu CHP’den istifa ettiğini açıklamıştı. İşte bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından Hacıbektaş ilçesine yaptığı hizmetleri anlatan Selmanpakoğlu yeniden bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.   Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu Hacıbektaş’ı köy görünümünden neden kurtarmadığını anlatmak yerine Hacıbektaş’a gelen alevi vatandaşların adeta duygusuna hitaben konuşması ise dikkatlerden kaçmadı.  İşte tüm bu gelişmelerin ardından akıllara acaba Ali Rıza Selmanpakoğlu ne zaman bu koltuk sevdasından vazgeçecek sorusu geliyor.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, CHP Genel merkezi tarafından aday gösterilmemesinin ardından bağımsız aday olduğunu açıkladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek aday adaylık başvurusunda bulunan Arif Yoldaş Altıok’un aday gösterilmesinin ardından Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu CHP’den istifa ettiğini açıklamıştı. İşte bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından Hacıbektaş ilçesine yaptığı hizmetleri anlatan Selmanpakoğlu yeniden bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu Hacıbektaş’ı köy görünümünden neden kurtarmadığını anlatmak yerine Hacıbektaş’a gelen alevi vatandaşların adeta duygusuna hitaben konuşması ise dikkatlerden kaçmadı.  İşte tüm bu gelişmelerin ardından akıllara acaba Ali Rıza Selmanpakoğlu ne zaman bu koltuk sevdasından vazgeçecek sorusu geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.